PARTIT PLE DE GOLS A SITGES I NOVA VICTÒRIA ESCAPULADA

La pretemporada es compta per triomfs

Blanca Subur - Europa

L'inici de la pretemporada del Juvenil A de l'Europa no pot ser millor a aquestes alçades d'agost pel que fa als números. L'equip de Toni Cosano es va endur novament la victòria en el partit disputat ahir a Sitges davant la Blanca Subur. Aquesta suposa la tercera victòria en tres partits. De moment, èxit escapulat en el 100% d'amistosos disputats.

Un juvenil de superior categoria, un filial sènior i un juvenil d'inferior categoria. Tres tipus de rivals diferents, amb diferents nivells d'exigència i dificultat però tots ells superats amb victòria. Aquest és el bagatge dels 270 minuts de pretemporada disputats fins ara pel Juvenil A: tres partits disputats, tres partits guanyats. Sens dubte un bon impuls moral per un equip renovat que es trobarà una Lliga Nacional molt competida a tots els nivells.

No obstant, el d'ahir va ser el pitjor dels tres partits pel que fa al joc escapulat. L'equip va estar espès i amb menys intensitat sobre el terreny de joc comparat als anteriors duels, sobretot a la recta final. L'equip va sortir al camp molt tou defensivament, amb poques idees i sense velocitat de pilota. Tot i aquests condicionants, el marcador es va moure en favor de l'Europa al minut 14, amb un gol de cap de Marc Ahufinger a la sortida d'un còrner, anticipant-se al seu marcador. Un xut creuat de Capella, passada la mitja hora, després de guanyar l'esquena a la defensa local, posava el 0-2 al marcador que semblava encarrilar el 'match' per l'Europa. De fet el primer temps va semblar un passeig europeista. Al minut 36, Villanueva, aprofitant un refús a la frontal, va fer el 0-3 i Luís Maíllo, pentinant una falta servida per Quesada, va establir el quart i definitiu gol del compte particular dels visitants.

Abans d'arribar-se al descans, Dídac, en transformar un penal després d'unes mans de Villanueva, va maquillar el marcador del primer temps. A la represa, l'Europa va evidenciar la falta d'intensitat que comentàvem al principi. De fet, un parcial de 2-0 per la Blanca Subur va deixar el marcador en un 3-4 que va reduïr la diferència de la golejada inicial. El 2-4 va ser obra d'Álex Pérez a falta de mitja hora pel final, en engaltar una mitja volta per l'escaire. El 3-4 va arribar al minut 77, obra de Richard, qui amb el cap va fer el gol després d'un mal refús de la defensa gracienca. El proper compromís escapulat, el dia 22 a les sis de la tarda contra el Vallirana.

Pretemporada (amistós) · 19/08/09 · Mpal. Pins Vens

BLANCA SUBUR: Jordi, Raúl Sanz, Marc Cols, Portillo, Pulido, Álex Pérez, Richard, Muñoz, Gabri, Dídac i David... També van jugar: Yerai, Marc Muñoz, García, Erik, Marcé, Mazía, Cortés, Llobet i Ángelo.

EUROPA: Éric Alcaraz, Guille García, Marc Ahufinger, Villanueva, Edu López, Arnau, Márquez, Quesada, Eric Blasco, Luís i Capella... També van jugar: Carlos Cortijo, José, Aldo, Guille, Alexma i José Pérez.

ÀRBITRE: Carlos Guerrero

TARGETES: Grogues a Álex Pérez i Richard (Blanca Subur)

GOLS: 0-1 (Marc Ahufinger, 14'); 0-2 (Capella, 32'); 0-3 (Villanueva, 36'); 0-4 (Luís, 41'), 1-4 (Dídac -p-, 43'); 2-4 (Álex Pérez, 60'); 3-4 (Richard, 77').