ESTRENA A CASA I 'MANETA'

El Juvenil A segueix sumant només triomfs

Juvenil A

L'equip de Toni Cosano només coneix la victòria en aquest mes d'agost. En l'estrena de l'equip de Lliga Nacional davant del seu públic al Nou Sardenya, cinc gols van caure a l'electrònic del bàndol local, signant la quarta victòria consecutiva en quatre partits disputats de pretemporada. Avui l'equip tindrà novament partit contra el juvenil del Mollet.

El partit disputat ahir a la tarda a l'estadi escapulat va servir per veure un bon nivell de l'Europa. Els graciencs van signar una bona primera part, amb molta seguretat defensiva i molta verticalitat en atac, acompanyada de velocitat. José Pérez i Luís Maillo van gaudir de bones ocasions per obrir el marcador. No obstant, els gols van caure gairebé de cop, els tres primers entre els minuts 26 i 29, tots tres obra de José Pérez, el pichichi particular de l'equip en aquesta pretemporada. Un 'hat-trick' en tres minuts. De ben segur un dels més ràpids de la història en futbol juvenil.

El primer gol de la tarda va arribar gràcies a una assistència de Márquez a José Pérez, després d'una bona jugada personal. El segon, un xut des de fora l'àrea ben ajustat i el tercer, només dos minuts més tard del primer, un xut creuat del davanter escapulat després d'haver regatejat el porter. Amb aquest marcador es va arribar al descans. A la represa, l'Europa va aguantar molt millor el to físic que en altres partits anteriors. Els de Toni Cosano no van baixar en cap moment el ritme ni tampoc la intensitat defensiva.

Al minut 68, una bona jugada d'Arnau amb una assistència enrere de primeres, va servir per a que Eric fes el 4-0. El Vallirana, per la seva part, va marcar el seu gol de l'honor a falta de poc menys d'un quart d'hora per a la finalització de l'encontre. L'Europa va perdre una pilota a la zona de creació i Villegas va estar atent per finalitzar el contraatac visitant. El cinquè i definitiu gol dels locals que arrodonia la 'maneta' va arribar a falta de cinc minuts pel final, obra novament d'Eric, de vaselina per sobre el porter després de rebre la pilota a la finalització d'una bona jugada personal de Màrquez. Sense temps a recrear-se gaire en aquest partit, avui nou compromís.

Pretemporada (amistós) · 22/08/09 · Nou Sardenya

EUROPA: Gerard, Alexma, Ahufinger, Carrique, Carlos Cortijo, Aldo, Márquez, Quesada, Luís, José Pérez i Capella... També van jugar: Guille García, José Guerrero, Edu, Villanueva, Arnau, Eric Blasco i Guille.

VALLIRANA: Candi, Cristian, Manuel, Rubén I, Carlos, Camalasa, Joshua, Busquier, Rubén II Gerard i Marc Pi... També van jugar: Planas, Oriol, Adri, Valverde, Héctor, Moreno, Villegas, Carles, Nico, Canals i Lores.

ÀRBITRE: Rodríguez Carballas

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (José Pérez, 26'); 2-0 (José Pérez, 27'); 3-0 (José Pérez, 29'); 4-0 (Eric, 68'); 4-1 (Villegas, 76'); 5-1 (Eric, 85').