NOVA GOLEJADA

L'Europa va acusar la lògica fatiga

Juvenil A

El Juvenil A no descansa... ni de golejar ni d'entrenar. L'equip, que s'està preparant al màxim durant aquest agost, va signar ahir una nova golejada, en aquesta ocasió contra el juvenil del Mollet i a domicili. L'equip va acusar el cansament pel fet de jugar dos partits en dos dies consecutius. L'equip de Toni Cosano ho segueix comptant tot per victòries.

El Juvenil A portava tota la setmana sense un dia de descans en els entrenaments i afrontant un segon partit consecutiu en 24 hores. És per això que de forma previsible els jugadors van acusar aquesta acumulació de feina i càrrega a les cames. No obstant, l'equip gracienc va tornar a resoldre el partit que tenia davant per sumar la cinquena victòria i seguir amb un ple total de triomfs en aquest agost.

El primer gol de la tarda va arribar fruit d'una bona pressió de tot l'equip, que va provocar una errada defensiva que va aprofitar molt atent Capella. No obstant, minuts més tard el Mollet va empatar en una jugada molt bonica i ben elaborada pels seus jugadors. Arnau va posar les taules provisionals al marcador. Al descans, però, es va arribar amb victòria parcial de l'Europa. José Pérez, amb un xut molt ajustat, aconseguia el 1-2 a falta de pocs minuts per a la finalització del primer temps.

Al minut 63, Éric Blasco va ser objecte d'un clar penal que va transformar des dels onze metres Aldo. El jugador escapulat, però, va errar el primer xut (refusat pel porter) i va aprofitar una segona opció donat que la pilota va quedar morta davant d'ell. El propi Aldo va tancar el compte golejador escapulat a falta de vuit minuts pel final del partit. Una pilota desviada per un defensa local va despistar al porter i el jugador escapulat va ser prou murri per aprofitar-se'n. El proper compromís, diumenge a les 12 del matí al Nou Sardenya. El millor aperitiu abans de veure el Primer Equip per la tarda.

Pretemporada (amistós) · 23/08/09 · Mpal. Germans Gonzalvo

MOLLET: Ndong Abdou, Carlos, Nelson, Parejo, Toni, Álex, Pablo, Garbouz, Arnau, Iván i Aitor... També van jugar: Uribe, Sergio, Jairo, Loarte, Israel i Martín.

EUROPA: Éric Alcaraz, Alexma, Villanueva, Carrique, Edu, Arnau, Guille García, Quesada, Éric Blasco, José Pérez i Capella... També van jugar: Ahufinger, Gerard, Carles Cortijo, Aldo, Márquez, Luís i Guille.

ÀRBITRE: Rodríguez Parra

TARGETES: Groga a Quesada (Europa)

GOLS: 0-1 (Capella, 10'); 1-1 (Arnau, 27'); 1-2 (José Pérez, 41'); 1-3 (Aldo -p-, 63'); 1-4 (Aldo, 84').