PRIMERA ENSOPEGADA

L'Europa cedeix la primera derrota d'estiu

Juvenil A

El Juvenil A es va tornar a veure les cares amb un equip de Divisió d'Honor després de l'inici triomfal de la pretemporada. En aquesta ocasió, però, els graciencs no van poder superar als egarencs del Terrassa i van caure per 4-1 en un partit amb una gespa artificial plena de cautxú en que les partícules de color negre van saltar per tot arreu.

L'estadi Olímpic de Terrassa estrenava gespa artificial aquest estiu. No obstant, la instal·lació d'aquesta superfície ha deixat un aspecte sorprenent (i descuidat) d'excés de cautxú sobre la catifa verda. Com es veu a les imatges inferiors, les petites partícules negres d'aquest compost saltaven per tot arreu, de vegades de forma escandalosa. Segons ens han informat a la web oficial, el camp encara estava pitjor hores abans, donat que havien arribat a retirar fins a 60 sacs de cautxú!... el que ningú s'explica és perquè se n'havia posat tant.

Pel que fa al partit, l'Europa va realitzar una bona primera part. Ben posicionat i amb idees defensives clares. A la part ofensiva l'equip va tenir bones ocasions a càrrec d'Èric Blasco i Márquez, amb dues situacions de cara a cara amb el porter. No obstant, van ser els locals els que van obrir el marcador al minut 26. Adrian, de xut directe de falta, va estrenar el compte particular egarenc. Deu minuts més tard, però, Capella va establir l'empat provisional amb un xut de 30 metres que va sorprendre al porter.

Amb aquest resultat al descans, al segon temps el Terrassa va sortir molt fort i als deu minuts es va tornar a avançar en una centrada des de l'esquerra de Brian que Gallart va rematar picat de cap. A falta d'un quart d'hora pel final van arribar les dues dianes restants de l'encontre. La primera, un remat de cap de Yan davant una fluixa sortida del porter escapulat i la segona, una gran jugada individual de Sallarés qui, després de desfer-se de tres rivals, va regatejar també al porter i va fer el quart pels locals.

Pretemporada (amistós) · 26/08/09 · Olímpic de Terrassa

TERRASSA: Pol, Albert, Erencia, Toni, Carlos, Torcal, Nelver, Adrian, Yan, Gallart i Brian... També van jugar: Alejandro, Ortega, Sellarés, Jordi i Aitor.

EUROPA: José, Guille Garcia, Ahufinger, Villanueva, Carles Cortijo, Aldo, Márquez, Quesada, Guille, Éric Blasco i Capella... També van jugar: Alexma, Éric Alcaraz, Carrique, Edu, Arnau i José Pérez.

ÀRBITRE: Santos Rico

TARGETES: Groga a Quesada i Ahufinger (Europa)

GOLS: 1-0 (Adrián, 26'); 1-1 (Capella, 36'); 2-1 (Gallart, 55'); 3-1 (Yan, 75'); 4-1 (Sellarés, 79').

Primera derrota en el sisè partit de pretemporada després de cinc triomfs.