EUROPA I ANGUERA SIGNEN TAULES SOTA UNA INTENSA CALOR

Primera part visitant i segona local

Juvenil A

En una matinal de ple sol al Nou Sardenya i antipàtica per a la pràctica del futbol, el Juvenil de l'Europa i la Penya Anguera han empatat a tres gols. Cada equip va ser amo d'una part del 'match'. És una frase tòpica del futbol, però ben certa en aquest cas, amb dos equips amb dues cares: ordre i desordre per Europa i Anguera segons el periode.

La calor i el constant sol que han caigut amb força sobre l'estadi gracienc han afectat a tots dos equips, però pel que s'ha vist sobre la gespa de forma diferent, segons la part de l'encontre. A la primera, un Europa molt irregular ha estat víctima d'una Anguera que semblava molt entonada. Als dos minuts, pèrdua de pilota escapulada a la sortida d'un còrner i la contra, de tres jugadors grocs contra dos escapulats, ha acabat amb diana de Nils. No obstant, al minut 12 les taules han tornat a l'electrònic del Nou Sardenya, amb una internada en diagonal de Maillo, qui ha xutat creuat i ha superat al porter Núñez.

Minuts després, una passada de la mort del visitant Sintes a Vilella (qui ha fallat incomprensiblement a porta buida) ha servit de preludi d'un nou gol. Aquest ha arribat al minut 29, en un xut creuat dins l'àrea gran de Verón. A l'últim minut de temps reglamentari, Vilella, tot sol al punt de penal, ha rematat de forma fàcil de cap, fent impossible l'estirada de Gerard i deixant un 1-3 al marcador que deixava constància d'un mal primer temps defensiu dels locals.

A la represa, canvi de papers. L'Anguera ha semblat l'Europa de la primera part i l'Europa ha semblat l'Anguera. Els escapulats, molt més preparats físicament, s'han posat mans a la obra per intentar capgirar el marcador. Així, al minut 56 Maillo tornava a foradar la porteria rival, rebent a la frontal de l'àrea petita una gran passada de José Pérez. L'empat ha arribat pocs minuts més tard, al minut 60. Márquez, en jugada personal, ha marxat del seu marcador i d'una gran puntada de peu ha fet arribar la pilota a la xarxa tot i tocar el porter Núñez amb els dits.

Fins al final del partit, dues ocasions de l'Europa per endur-se el duel. Al minut 79, en un gol que tothom ja cantava, José Pérez ha rematat a porta buida però el central Muntaner, arribant 'in extremis' al darrer segon, ha aconseguit posar el peu i refusar la pilota. Ja sobre el temps complert de partit, el propi José Pérez ha xutat creuat dins l'àrea i la pilota ha anat a parar al pal.

Pretemporada (amistós) · 30/08/09 · Nou Sardenya

EUROPA: Gerard, Àlex, Ahufinger, Carrique, Carles Cortijo, Villanueva, Márquez, Quesada, Maillo, José Perez i Capella... També han jugat: Guille, José Manuel, Edu López, Arnau, Eric Blasco, Guille Llobet i Aldo.

PENYA ANGUERA: Núñez, Nelson, Muntaner, Nils, Besteiro, Vallejo, Collet, Sintes, Vilella, Verón i La Parra... També han jugat: Gómez, Coma, Caballero, Sonseca, Giró, Farràs i Eloy Vives.

ÀRBITRE: Javier Alonso Vay

TARGETES: Groga a Àlex i Guille Llobet (Europa) i a Vilella (Penya Anguera)

GOLS: 0-1 (Nils, 2'); 1-1 (Maillo, 12'); 1-2 (Verón, 29'); 1-3 (Vilella, 45'); 2-3 (Maillo, 56'); 3-3 (Márquez, 60').