Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNT I FINAL AMB VICTÒRIA

Triomf per acabar la pretemporada

Juvenil A

El Juvenil A de l'Europa ha signat una victòria al Nou Sardenya contra el Santo Cristo - Moldavia. Aquest ha estat el darrer partit de pretemporada del conjunt dirigit per Toni Cosano. La setmana vinent, dissabte al Nou Sardenya, els escapulats començaran ja el campionat de Lliga Nacional. L'Europa rebrà a l'estadi al conjunt "B"de la Damm.

 

Marcador


La primera part del partit ha servit per veure un Santo Cristo intentant jugar la pilota al toc, ben al contrari del que molts, sobre el paper, haurien pensat de bon principi. Això ha agafat per sorpresa als escapulats, que han vist com el conjunt vermell s'aproximava amb perill en ràpides accions. No obstant, el primer gol de la tarda ha caigut del cantó local. Corria el minut 19 quan una passada en diagonal de Capella a l'espai ha permès l'escapada de José Pérez. El porter visitant Adrian ha sortit "a per bolets" i José Pérez, després de regatejar-lo, ha rematat a plaer.

El Santo Cristo, però, ha empatat només quatre minuts més tard. En una falta indirecta, el jugador Marcelo ha rematat directament a porteria. Els jugadors graciencs (que encara estaven formant la barrera donat que Marcelo ha xutat precipitadament) s'han quedat clavats i l'àrbitre, incomprensiblement, ha donat validesa al gol. Mica a mica el joc s'ha anat endurint de forma col·lectiva, fet que l'àrbitre no ha sabut tallar d'arrel. De fet, per estalviar-se tallar una petita pica-baralla a la frontal de l'àrea del Santo Cristo, el col·legiat ha xiulat el final de la primera part al minut 44 i 25 segons.

A la represa, la tònica del partit ha seguit gairebé en la mateixa línia. L'Europa ha tingut una bona ocasió de foradar la porteria rival al minut 61, quan una falta lateral ha estat rematada dins l'àrea petita per Ahufinger, obligant al porter Yamandu -que ha jugat la segona part- a fer una de les parades més espectaculars de l'estiu, reaccionant amb uns àgils reflexes en un xut a pocs metres. Sis minuts més tard, però, la sort sí ha acompanyat als escapulats. Luís Maillo ha engaltat una forta canonada que ha anat a parar al travesser. El refús del pal ha estat rematat al vol per Éric Alcaraz, fent entrar la pilota per l'escaire i signant el 2-1 definitiu.

Fitxa Partit

Pretemporada (amistós) · 05/09/09 · Nou Sardenya

EUROPA: Gerard, Àlex, Ahufinger, Carrique, Carles Cortijo, Arnau, Márquez, Quesada, Luís Maillo, José Pérez i Capella... També han jugat: Guille Garcia, Éric Alcaraz, Edu López, Villanueva, Aldo i Eric Blasco.

SANTO CRISTO: Adrian, Masa, Junior, Abdelah, Dani, Marcelo, Álex, David, Giovany, Airon i Santana... També han jugat: Fabricio, Valdi, Fabio, Issa, Claudio, Guille, Giorgio, Cesar i Yamandu.

ÀRBITRE: López Pérez

TARGETES: Grogues a Quesada (Europa) i a Marcelo i Airon (Santo Cristo)

GOLS: 1-0 (José Pérez, 19'); 1-1 (Marcelo, 23'); 2-1 (Éric Alcaraz, 67').

 

Incidències
Darrer partit de la pretempora del Juvenil A

Imatges del partit

Juvenil A

Juvenil A

acidH TEB FederacioAcell