Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA PLANTILLA, JUGADOR A JUGADOR AMB TOTES LES DADES

La informació més completa del Juvenil A

Juvenil

Enguany la informació de les plantilles més importants del Club Esportiu Europa es mostren amb les dades, fitxes i fotos més completes que hi ha hagut mai a ceeuropa.cat. Després de la pàgina de consulta del Primer Equip, ja està disponible el fitxer individual dels jugadors del Juvenil A, així com del primer i segon entrenador i el seu cos auxiliar.

En el constant intent de millora del servei informatiu d'aquesta casa, el Juvenil A s'equipara amb el Primer Equip pel que fa a les informacions individuals dels membres que formen part de la plantilla ja sigui com a jugadors, cos tècnic o auxiliar. A la secció "Plantilla 09/10" del menú corresponent al Juvenil A, trobareu una foto de grup i la informació individual de cada membre dividit per demarcacions o funció tècnica/auxiliar dins l'equip.

Juvenil A
Aspecte de la pàgina de plantilla del Juvenil A

 

Posició i demarcació específica, nom esportiu i nom complet, data de naixement, capitania o no capitania dins l'equip, alçada, pes, procedència i número de temporades de cada jugador formen part de les dades detallades de la plantilla del Juvenil A. Així mateix, unes fotos individual amb la nova samarreta del club, model "Gràcia", completen tota la informació necessària pel soci i aficionat del club dels membres que conformen el segon equip més important de l'entitat.


Article La plantilla, un a un

 

acidH TEB FederacioAcell