Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ARNAU GARCIA, CRIDAT PER LA SELECCIÓ CATALANA SOTS'18

Selecció de cara al campionat d'Espanya'10

Juvenil

L'escapulat Arnau Garcia ha estat convocat per la Selecció Catalana masculina sots'18 de cara a un entrenament de pre-selecció que tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Municipal Vall d'Hebron el proper dimecres 3 de febrer a les 17 hores. Un premi per la bona temporada del jugador, un dels més destacats de l'equip dirigit per Toni Cosano a Lliga Nacional.

La pre-selecció autonòmica masculina sots'18, convocada per la Federació Catalana de Futbol, en categoria juvenil, ha cridat amb el combinat del principat al migcampista Arnau. Del total de 21 jugadors pre-seleccionats, sis formen part del FC Barcelona, cinc del RCD Espanyol, dos del Girona i un total de vuit futbolistes més representen a altres vuit equips.

 

Juvenil A
Arnau, en un partit d'aquesta temporada contra el Manlleu

 

Els jugadors convocats oficialment per aquest entrenament del proper dimecres sóns els següents:

Gerard Moreno (CF Badalona), Albert Dalmau, Carlos Castarnado, Sergi Gómez, Adriá Carmona, Armand Ella i Giorge Chanturia (FC Barcelona), Martí Tapia (UE Cornellà), Albert Blázquez, Edgar Badia, Gabriel López, Víctor Álvarez i Sergi Darder (RCD Espanyol), Arnau Garcia (CE Europa), José A. Barreto (CF Gavà), Aitor Casas (Gimnàstic Tarragona), Orlando Ruben Yáñez i Jordi Masó (Girona), Yerai Darias (UE Lleida), Sergio Juste (CF Pobla Mafumet) i Jan Lladó (FC Terrassa).

acidH TEB FederacioAcell