Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS MATEIXOS CINC PARTITS, PERÒ RESULTATS BEN DIFERENTS

Inici puntuador de la segona volta de l'equip

Juvenil

Era sabut per tothom que la temporada del retorn a Lliga Nacional no seria gens fàcil pel Juvenil A. Canvis en la coordinació, en l'aspecte tècnic i en el generacional dels jugadors sempre comporten un temps d'adaptació i creixement. Això es va notar a l'inici del campionat. En els mateixos partits disputats de la segona, l'equip no va puntuar.

Zero punts de quinze possibles va ser el balanç de l'inici de lliga del Juvenil A, que va passar una de les seves pitjors ratxes de l'era recent. Amb cinc jornades de calendari, l'equip gracienc no tenia ni un sol punt, moment ben diferent al de les mateixes cinc jornades però de la segona volta. L'equip, des que el calendari ha girat, només ha encaixat una única derrota.

 

COMPARATIVA DE RESULTATS ENTRE PRIMERA I SEGONA VOLTA

Juvenil A

Tot i que l'equip no està trobant la forma definitiva de marxar de la zona baixa de la lliga, bé és cert que a nivell numéric (el que al final en aquest esport marca la classificació final) l'equip ha entrat en una dinàmica diferent. Damm B, Barcelona B, Sant Andreu, Badalona i Mataró són els rivals d'aquest inici de calendari: zero punts a la primera volta i vuit a la segona. El primer triomf en lliga va arribar contra el Tortosa, el proper rival dels escapulats. Esperem que en això la segona volta no sigui pas diferent.

acidH TEB FederacioAcell