Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRAM DECISIU

Moment de la veritat pel Juvenil A

Juvenil

Arriba un moment clau de la temporada i bé ho sap el vestuari del Juvenil A de l'Europa. En el mateix tram de calendari de la primera volta, l'equip va aprofitar per escalar posicions i sortir dels descens. Ara, un cop fora, aquest tram ha de servir per instal·lar-se a la zona mitja i intentar marcar distàncies gairebé definitives amb una zona massa calenta.

Una victòria contra el Tortosa (rival d'aquest cap de setmana), un empat a Sabadell contra el Mercantil i dues victòries consecutives davant Cornellà B a casa i a Reus, va ser el bagatge de l'equip de Toni Cosano en el tram de calendari que ara s'apropa però de la primera volta. Uns resultats així de positius permetrien l'equip instal·lar-se de forma definitiva a la zona mitja.

Després dels mals resultats d'aquest cap de setmana pel que fa a la resta d'equips que persegueixen el conjunt escapulat, l'Europa es troba només quatre punts per sobre del descens a Preferent. La visita a Tortosa (equip situat en 16a posició, dins la zona de descens) es converteix en clau per obtenir un nou triomf a la lliga. L'altre factor clau, la solidesa. En tota la segona volta els graciencs tan sols han perdut un partit.

acidH TEB FederacioAcell