Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SET PUNTS MÉS DONARIEN LA TRANQUIL·LITAT DEFINITIVA

El Juvenil A busca un final de lliga còmode

Juvenil

El màxim exponent de la pedrera gracienca intentarà, en les vuit jornades restants de lliga, viure un tram final de calendari sense patiments. Normalment, a Lliga Nacional, els 35 o 36 punts asseguren la permanència. L'Europa necessita uns sis o set punts més per no pensar-hi més i planificar amb més comoditat la propera temporada a la categoria.

L'equip de Toni Cosano es troba actualment 11è a la classificació amb 33 punts. Un cop superat el sotrac inicial d'una lliga que va començar molt malament (zero punts en les cinc primeres jornades), l'equip fa mesos que viu fora de la zona de descens. No obstant, l'allunyament definitiu d'aquesta zona calenta de la classificació no ha acabat d'arribar. El primer equip en descens, el Sant Andreu, té actualment 27 punts, sis menys que els escapulats.

En les darreres temporades, cap equip que hagi sumat 36 punts ha baixat de categoria. L'Europa, però, certificaria d'una forma més segura aquesta tranquil·litat si suma el més aviat possible set punts, fet que situaria als graciencs amb 40 punts i totalment fora de perill. Amb vuit setmanes més de competició (24 punts en joc), sumar quan més aviat millor aquesta xifra permetria un final de temporada sense ensurts inesperats. El primer repte per aconseguir gairebé la meitat d'aquests punts es viurà aquest dissabte al Castelldefels-Europa.

acidH TEB FederacioAcell