Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRIPLE OPORTUNITAT

Important duel contra la Gramenet B

Juvenil

Especial importància agafa el partit d'aquest dissabte entre el Juvenil A de l'Europa i el "B" de la Gramenet. L'equip escapulat té una triple oportunitat davant seu: allunyar-se de la zona baixa, guanyar un rival directe i, de pas, convertir l'average particular en una arma a favor i que sempre cal tenir en compte en finals de lliga igualats.

En l'horari habitual de l'equip al Nou Sardenya (dissabte a les 17 hores), l'Europa afronta una nova jornada important pel seu objectiu. Situat ara mateix cinc punts per sobre de l'equip que marca el descens, el Tortosa, un hipotètic triomf contra el segon equip dels colomencs aportaria triple benefici pels nois de Toni Cosano.

En el partit d'anada, tots dos equips van empatar (1-1), per la qual cosa, qui guanyi demà el partit es ficaria l'average a la butxaca. En cas de nou empat, l'average general de la lliga acabaria afavorint l'Europa, que superaria el seu rival de +16 gols de diferència. No obstant, les taules al marcador no afavoririen a cap dels dos conjunts en general, donat que podria facilitar que la resta d'equips implicats en la lluita a la zona baixa deixessin la taula classificatòria més apretada.
 
Protagonistes al 'FutbolCat' del Canal 33
 
Els jugadors de la plantilla escapulada van ser estrelles per una nit en l'entrenament d'ahir dijous. Un equip de Televisió de Catalunya va enregistrar les habilitats tècniques i el toc i control de pilota de jugadors de l'equip per una peça especial d'una nova secció de talents que es va estrenar la setmana passada al Canal 33, dins el programa esportiu presentat per Jordi Sunyer. L'estrena va anar a càrrec justament del Juvenil B de la Gramenet.  L'Europa serà protagonista dilluns al vespre (a partir de les 20:30 hores) de la segona entrega d'aquest apartat.

acidH TEB FederacioAcell