Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL A DEMOSTRA EL SEU "FREESTYLE" AL CANAL 33

L'equip va participar al programa FutbolCat

Juvenil

Fa una setmana, el programa FutbolCat del Canal 33 va estrenar una nova secció d'habilitats futbolístiques dels jugadors de base dels equips catalans. Aquesta setmana el torn de demostració, fent un cara a cara, va correspondre al Juvenil A, representat a les botes d'Aldo i Lluís. El vídeo el podeu veure a Europa TV.

Com si es tractés d'un combat o d'un videojoc estil 'Street Fighter', el futbol 'FreeStyle' consisteix en enfrontar dos jugadors d'un mateix equip, cara a cara, per veure, segons valoració dels seus propis companys, qui fa els millors malabarismes amb la pilota. Aquesta secció del programa de la televisió catalana està inspirada en la cadena Sky Sports i el seu espai "skill school". Aldo Mencucci i Lluís Maillo van ser els rivals del Juvenil A de l'Europa que es van enfrontar en diversos 'assalts'. 

 

Juvenil A
Aldo i Lluís abans de començar el cara a cara

Juvenil A
Aldo, en un moment de la seva demostració

 

Per tal de realitzar la demostració, la resta de l'equip i cos tècnic del Juvenil A es va situar rere els jugadors, animant en tot moment mentre Aldo i Lluís feien les seves demostracions. Si voleu saber qui dels dos va ser escollit pels seus companys com guanyador del 'combat', només cal donar un cop d'ull al vídeo publicat a Europa TV.
 

acidH TEB FederacioAcell