Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ES PRESENTA UNA LLIGA NACIONAL MOLT COMPETIDA

L'Europa ja coneix tots els seus rivals

Juvenil

A poc menys d'un mes d'haver acabat la Lliga Nacional de juvenils, una nova temporada esportiva es perfila a la segona màxima categoria del futbol en aquesta edat. L'Europa hi repetirà presència amb l'objectiu de ser un dels equips capdavanters de la categoria a la zona alta, lluitant per les posicions de privilegi d'un campionat que serà competit.

Ja es coneixen els 18 equips que formaran una temporada més la Lliga Nacional. Respecte la temporada anterior repeteixen 12 equips. Cinc dels nous han ascendit aquesta temporada des de Preferent i un sisè és descendit de la Divisió d'Honor. En total a la categoria hi haurà 7 dels 18 equips que seran equips "B" de les respectives entitats.

Provinent de Divisió d'Honor baixa el Terrassa, que com el seu equip sènior de 2a B ha signat un any per oblidar a la ciutat egarenca. Repeteixen a la categoria: Barcelona B, Espanyol B, Castelldefels, Sant Andreu, Reus, Mataró, Mercantil, Cornellà B, Damm B, Gramenet B, Prat i Europa. Són nouvinguts de Preferent: L'Hospitalet B, Can Vidalet, Gavà, Mollet i Girona B.
 
Una lliga marcada pels "filials"
 
Tal com hem comentat, set  equips filials formaran part d'aquesta lliga la temporada vinent a Nacional: Barcelona B, Espanyol B, Cornellà B, Damm B, Gramenet B, L'Hospitalet B i Girona B. Dels quatre primers el potencial serà innegable i amb pràcticament tota seguretat ocuparan posicions entre els 10 primers de la taula. Les seves posicions, però, no afectaran -com ja passa cada any- per determinar els equips que puguin pujar de categoria, donat que aquests seran els primers equips 'no filials' que hi hagi situats a la classificació.

acidH TEB FederacioAcell