Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EQUIP AGAFA FORMA

El Juvenil A es comença a perfilar

Juvenil

De mica en mica, el Juvenil A de l'Europa comença a perfilar-se de cara a la seva composició per afrontar una nova temporada a la Lliga Nacional. L'equip està pendent de tancar algunes incorporacions de fora que se sumaran als jugadors renovats i als que pugen dels equips "B" i "C". Per decisió tècnica o per fi d'etapa juvenil, l'equip té 13 baixes.

El Juvenil A del CE Europa, que dirigirà per segon any Toni Cosano, es posarà en marxa el dilluns dia 2 d'agost al Camp de l'Àliga. L'equip està pendent d'unes quantes incorporacions per donar gairebé per dibuixat el quadre de la plantilla del futur. Tot i això, alguns jugadors (tant de la base com de fora) estaran a prova a l'equip durant tota la pretemporada.

A dia d'avui, dues son les incorporacions forànies: Gerard, mig de la Damm i Jordi, porter del Cornellà. Per la seva banda, han pujat els defenses Xavi Sucarrats i David Bley i els mitjos Víctor Canal i Mauri (tots ells del Juvenil B). El porter Dani Lledó, del Juvenil C, també dóna el salt al primer dels equips juvenils del club. De la temporada anterior han renovat Fernando i Márquez (jugadors que faran la pretemporada amb el Primer Equip) i Aldo, Manu i Éric Blasco. Per qüestió de decisions esportives o bé per haver finalitzat la seva etapa d'edat de base, causen baixa: Edu, Arias, Quesada, Lluís, Santi, Castell, Peque, Marc Hernández, Raúl Fernández, Villanueva, Éric Alcaraz, Álex Cortijo i Arnau.
 
Malestar pel cas d'Arnau Garcia
 
La voluntat del cos tècnic del Juvenil A era renovar un dels pilars de la temporada passada al centre de l'equip, el migcampista Arnau Garcia. L'Europa va oferir-li la renovació i el jugador, que havia manifestat ja durant la temporada anterior la seva intenció de no moure's de l'Europa tret de rebre ofertes només de Barcelona o Espanyol, havia acceptat en primera instància la renovació. Malgrat això, a última hora el futbolista ha decidit abandonar l'equip per fitxar per un altre conjunt de Lliga Nacional. Al respecte d'això, el tècnic de l'Europa, Toni Cosano, ha manifestat que "personalment no trobaré a faltar a un jugador que m'ha enganyat a mi i a una entitat a la que hauria d'estar molt agraït per la seva trajectòria aquesta temporada i que havia confiat en ell per fer la pretemporada amb el Primer Equip. Un jugador pot marxar d'una entitat, evidentment, però crec que ho ha de fer de cara i amb la veritat per davant... i ens han enganyat. Ell sap que no s'ha portat bé ni amb mi ni amb el club. Jo sempre he sigut sincer amb ell. És un problema de la seva consciéncia".

acidH TEB FederacioAcell