Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN INICI CONTRA FILIALS

Europa - Gramenet B, primer duel a Nacional

Juvenil

El Juvenil A de l'Europa iniciarà una nova temporada a la Lliga Nacional disputant les primeres jornades contra dos equips filials: Gramenet B (a casa en el primer partit) i L'Hospitalet B (a fora). La lliga acabarà també al Nou Sardenya rebent la visita d'un nouvingut a la categoria: el Gavà. El derbi contra el Sant Andreu, a la penúltima jornada de cada volta.

El cap de setmana del 5 de setembre donarà inici una nova temporada de la Lliga Nacional, la segona amb Toni Cosano al capdavant de la banqueta escapulada. L'equip europeista, que aspira a millorar registres i instal·lar-se en la part alta, començarà contra la Gramenet B a casa. Enguany a la lliga hi haurà un total de set equips "B". El conjunt escapulat jugarà contra dos d'ells en les dues primeres setmanes de competició.

 

Juvenil A
Aldo, disputant una pilota en l'Europa-Gramenet B de la temporada passada

 

Si els duels Europa-Sant Andreu són de per si emocionants i plens de rivalitat, enguany encara ho poden ser més. Tots dos equips es veuran les cares a la penúltima jornada de cada volta. A la segona, el que hi hagi en joc a la lliga pot ser determinant. El primer duel, regal anticipat de Nadal: el 19 de desembre al Nou Sardenya. A continuació us oferim el calendari complet de l'Europa amb la data de disputa dels partits (a la segona volta cal interpretar el local com a visitant i viceversa).
 

Juvenil A


 

acidH TEB FederacioAcell