Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EQUIP JA ENTRENA

El Juvenil A es va posar en marxa a l'Àliga

Juvenil

La plantilla escapulada va tornar ahir al vespre als entrenaments al Camp de l'Àliga per tal de prerar la segona temporada consecutiva a la Lliga Nacional. Enguany, l'equip aspira a deixar enrere la zona calenta de la classificació amb la vista posada a la part més alta, lluitant pels objectius que permetin tornar a fer crèixer futbolísticament la plantilla.

L'equip dirigit per Toni Cosano va retrobrar-se a les instal·lacions de l'Àliga amb la pilota i els exercicis físics. Enrera queda el descans d'estiu dels futbolistes. L'equip, que presenta diverses cares noves -més si tenim en consideració que en tots els equips juvenils de qualsevol club, el relleu generacional per edat és obligatori- va realitzar la seva sessió just abans de la del Primer Equip escapulat.

Novetats a la plantilla són Xavi Sucarrats, Víctor Canal i Mauri (del Juvenil B) i Dani Lledó (Juvenil C), tots ells ugadors de la casa ascendits al primer equip de juvenils. De fora del club s'han incorporat el porter Jordi Fuentes (Cornellà) i el mig Gerard Albaladejo (Damm). L'equip, que disputarà el primer amistós el dia 15 a camp del Cornellà contra l'equip de Divisió d'Honor, està a l'espera de tancar unes quantes incorporacions més de cara als propers dies.

 

IMATGES DEL PRIMER ENTRENAMENT

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A


 

acidH TEB FederacioAcell