Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AGUANTEN EL PRIMER TEST

L'Europa dóna la cara davant un plat fort

EuropaEl nou Juvenil A de l'Europa va disputar ahir, de bon matí, el seu primer amistós de pretemporada. L'equip, que tot just porta sis dies entrenant, va estrenar-se amb un 'coco', el Barcelona B juvenil, rival i favorit a la Lliga Nacional. Els escapulats, malgrat perdre, van donar la cara en tot moment, buidant-se fins al final físicament.

.

 

Marcador


Jugar contra el Barça (sempre un dels millors equips en qualsevol lliga) i fer-ho amb pocs dies de rodatge, podia semblar que l'Europa estava abocat a una golejada d'escàndol. Derrota hi va haver, sí, però amb una bona imatge general i aguantant la pressió i superioritat de joc blaugrana. El marcador, però, es va obrir d'hora, als onze minuts, aprofitant Moussima el seu moment després de dos refusos a xut de dos companys, un d'ells al pal, per enviar el tercer dels xuts al fons de la xarxa.

A poc de la mitja hora, el Barcelona B juvenil, entrenat per Sergi Barjuan, va fer el segon. Cristian va rebre dins l'àrea una pilota robada per Mamadou quan la jugada semblava morir del tot. Dins l'àrea gran, el jugador va afusellar a plaer. Sense més accions destacades es va arribar al descans. A la represa, tot podia fer pensar que l'Europa acusaria una forta davallada física. Les cames, evidentment, no estaven per gaires alegries, però els segons 45 minuts van ser, curiosament, millors que els primers. Només un xut creuat de Jordi, al minut 72, va poder tornar a foradar la porteria d'un equip europeista que va aguantar el tipus i va marxar de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un bon regust malgrat la derrota.

 

Fitxa Partit

Amistós Pretemporada · 07/08/10 · Ciutat E. Joan Gamper · 100 espectadors

BARCELONA B: Adamou, Jesua, Josué, Carlitos, Robert, Patri, Cristian, Moussima, Mamadou, Jordi i Roberto... També van jugar: Escribano, Busquets, Tienda, Alejandro, Brian, Nando, Roige, Aitor i Bakari.

EUROPA: Dani, Suca, Aleix, Vea, Freixi, Tena, Víctor, Gerard, Manu, Éric i Aldo... També van jugar: Fede, Fuentes i Diego.

TARGETES: groga a Nando (Barcelona B).

GOLS: 1-0 (Moussima, 11'); 2-0 (Cristian, 28'); 3-0 (Jordi, 72').

INCIDÈNCIES: Primer partit de la pretemporada

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Foto Galeria d'imatges           

acidH TEB FederacioAcell