CAMPANADA ESCAPULADA!

El juvenil supera un equip de Copa del Rei

EuropaEl Juvenil A escapulat va donar ahir una de les campanades de l'estiu en categoria de base. L'equip de Toni Cosano va superar a domicili al Cornellà, equip que ha disputat recentment la Copa del Rei juvenil, pel resultat d'1-2, després de donar-li la volta a un marcador advers. L'equip va realitzar en tot moment un encontre molt seriós.

.

Es tracta d'un partit de pretemporada. No s'obtenen punts, no classifica per a cap competició ni serveix tampoc per guanyar cap títol, però sí que suposa una forta injecció de moral i autoestima a l'equip. No tothom pot dir que guanya a domicili un equip que ha disputat fa pocs mesos la Copa del Rei juvenil a la Divisió d'Honor. L'Europa ha d'aprofitar aquest fet per seguir creixent com equip amb pas ferm.

Tots dos equips es van prendre molt seriosament l'encontre, volent el Cornellà marcar el ritme a l'inici. De fet, als tres minuts de joc, un error defensiu de l'Europa va permetre el gol del local Robert a la sortida d'un còrner. Malgrat el cop inicial, l'Europa es va anar trobant millor sobre el rectangle de joc i igualant forces amb els verds. Després d'una clara ocasió de Márquez, al minut 20, davant el porter, va arribar l'empat europeista, vuit minuts més tard, després d'un cop de cap de Fede al servei d'una falta lateral. Amb taules es va arribar al descans.

A la represa, l'Europa va acusar el desgast físic, però tampoc va patir excessivament al darrere. Al minut 60, un penal de Fernando a Pedro no el va poder aprofitar el local Roger. L'Europeista Dani, sota pals, va realitzar una espectacular aturada. Quan corria el minut 82, Tena va aconseguir el gol del triomf escapulat amb un impressionant golàs des de la frontal i davant el qual el porter Marc no va poder fer res.

Amistós Pretemporada · 15/08/10 · Mpal. Via Fèrria

CORNELLÀ: Marc, Pinadella, Cano, Marc Martínez, Gerard, Luís, Pedro, Torcal, Robert, Moha i Josu... També van jugar: Pla, Luque, Faura, i Manel.

EUROPA: Jordi, Suca, Fernando, Aleix, Cuadri, Víctor, Márquez, Fede, Manu, Éric i Aldo... També van jugar: Ángel, Tena, Gio i Dani.

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Robert, 3'); 1-1 (Fede, 28'); 1-2 (Tena, 82').

INCIDÈNCIES: Segon partit de la pretemporada (també a domicili) i primer triomf de l'Europa.