GOL, TRIOMF I XIULET FINAL

L'Europa guanya al darrer segon de partit

EuropaEl Juvenil A va sumar la seva segona victòria consecutiva en el seu tercer partit de pretemporada i ho va fer pel mateix resultat que en l'anterior partit. Els nois de Toni Cosano es van imposar novament a domicili després de remuntar el gol inicial del Lliçà de Munt i certificar-ho al final, amb un gol de Márquez que va anar seguit del xiulet de l'àrbitre.

.

Cap dels dos equips va imposar el seu joc en un primer temps mancat d'intensitat. Van predominar les interrupcions del joc i les faltes reiterades del conjunt local, obstinat en no deixar jugar l'Europa. Cap dels dos equips va tenir gaires aproximacions a porta al primer temps i, com no podia ser d'altra manera, el 0-0 es va mantenir a l'acabament dels primers 45 minuts.

A la represa, l'Europa va posar la cinquena marxa i va tancar al Lliçà a la seva àrea, gaudint de diverses arribades. Curiosament, qui es va avançar al marcador va ser l'equip local, Luque va finalitzar un bon contraatac al minut 55. L'Europa va seguir igual i va aconseguir empatar al minut 70, després de finalitzar Manu una gran jugada de Gerard. Márquez va fer el gol de la victòria de penal, després d'una falta sobre ell mateix quan havia deixat assegut al defensor i havia estat escombrat. El gol va comportar automàticament la finalització del partit.

Amistós Pretemporada · 18/08/10

LLIÇÀ DE MUNT: Pedro, Jaume I, Toni, Lucas, Víctor, Mario, Luque, Esteban, José, Álex i Damián... També van jugar: Jaume II, Diego, Bertran, Expósito i Alberto.

EUROPA: Dani, Fernando, Diego, Aleix, Cuadri, Víctor, Suca, Gerard, Márquez, Éric i Ángel... També van jugar: Jordi, Aldo, Gio i Vea.

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Luque, 55'); 1-1 (Manu, 70'); 1-2 (Márquez -p-, 90')

INCIDÈNCIES: Tercer partit de la pretemporada, tercer a domicili i segona victòria.