Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EMPAT ENGANYÓS

L'Europa va ser superior sense imposar-se

EuropaEl Juvenil escapulat va disputar el seu primer amistós de la pretemporada com a local al Camp de l'Àliga. Els joves valors europeistes van desplegar sobre el terreny de joc els primers 45 minuts de més qualitat de l'agost, però sense encert. L'empat final no fa justícia a les ocasions de l'equip, que podria haver ampliat el seu registre golejador final.

.

 

Marcador


Bona primera meitat de l'Europa en el partit disputat ahir. El conjunt de Toni Cosano va tancar literalment l'Anguera a la seva àrea i va aconseguir crear infinites ocasions de gol, fent un futbol pràctic i ràpid, a la vegada que ple d'intensitat. Molta intensitat per aquestes alçades de pretemporada. Només la falta d'encert va fer que al descans l'Anguera aconseguís mantenir les taules inicials al marcador.

La millor ocasió del primer temps la va tenir Suca, qui va enviar al pal el seu gran xut creuat. La de rigor dels visitants la va tenir Pedro, amb una falta magistral on Jordi Fuentes va respondre amb una gran aturada.  A la represa del partit, l'Europa va notar l'esforç del primer temps i no va sortir amb el mateix aire fresc. Malgrat això, els escapulats van foradar el marc visitant. Suca finalment va marcar després d'un gran xut des de la frontal al minut 51. L'alegria, però, va durar poc per l'Europa, donat que als deu minuts Collet va aconseguir l'empat després de superar Jordi.

A falta de vint minuts per a la finalització, Márquez va enviar el seu xut al travesser. La darrera opció per desfer l'empat la va tenir l'Anguera. Fernando va fer penal i el visitant Joan no va aconseguir fer la diana del triomf. El seu xut des dels onze metres el va enviar directament fora. Finalment, empat a un gol, resultat enganyós pel balanç final d'ocasions d'un i altre equip.


Fitxa Partit

Amistós Pretemporada · 22/08/10 · Camp de l'Àliga

EUROPA: Jordi, Fernando, Vea, Aleix, Cuadri, Víctor, Suca, Gerard, Márquez, Éric i Aldo... També van jugar: Tomàs, Ángel i Gio.

PB ANGUERA: Eloy, Ramon, Héctor, Manolo, Àlex, Lluís, Víctor, Joan, Pedro, Robert i Collet... També van jugar: Àlex II, Jane, Tudo, Guillem i Albert.

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Suca, 51'); 1-1 (Collet, 61')

INCIDÈNCIES: Primer dels amistosos de la pretemporada com a local.

acidH TEB FederacioAcell