Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EMPAT SENSE GOLS EN L'ÚLTIM PARTIT DE LA PRETEMPORADA

Finalitza la preparació del Juvenil A

EuropaL'Europa va signar taules sense gols al marcador per posar punt i final a la seva preparació d'agost. La propera setmana arriba el moment de la veritat: la lliga. El conjunt escapulat tanca la pretemporada amb un balanç de tres victòries aconseguides, dos empats i tan sols una derrota. La plantilla encara podria tenir novetats aquesta setmana.

.

 

Marcador


L'inici de l'encontre va ser bo per l'Europa, amb ràpides accions i combinacions que van crear perill sobre la porteria visitant, però sense encert. Per la seva banda, la 'Guine' va crear perill en un parell d'accions aïllades gràcies a dues ràpides contres. Un mà a mà de Mario amb el porter visitant Omar, que no va finalitzar en gol, va ser una de les accions més destacades.

A poc per acabar el primer temps, una falta servida per Gerard va ser rematada de cap per Mario al travesser. Sense moviments al marcador es va arribar al descans. A la represa, el partit va començar a igualar-se i tots dos equips van buscar la porteria rival per igual, malgrat cap dels dos va aconseguir fer vistós el joc, abusant a la vegada de la pilota llarga.

L'Europa va estar realment de pega, donat que novament el travesser es va posar pel mig del camí del gol, en aquest cas amb un remat dÉric Blasco. El propi jugador, poc després, va ser protagonista d'un gol anul·lat per fora de joc. Al final de l'encontre es va arribar amb el resultat inicial, un marcador que no es va poder moure en cap moment, sobretot per la baixada d'intensitat del segon temps.


Fitxa Partit

Amistós Pretemporada · 28/08/10

EUROPA: Jordi, Suca, Fernando, Aleix, Cuadri, Víctor, Jordi Mauri, Gerard, Éric, Mario i Aldo... també van jugar: Vea, Héctor, Gio, Freixi i Manu.

GUINEUETA: Omar, Joan, Jorge, Sergi, David, Ramon, Manu, Sibo, Benja, Lillo i Marc... també van jugar: Pitu, Ruben, Éric i Isma.

GOLS: cap

INCIDÈNCIES: Darrer partit amistós d'agost que tanca la pretemporada.

acidH TEB FederacioAcell