Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INICI DE TEMPORADA AMB AIRES COMPLETAMENT RENOVATS

Res a veure amb l'inici de la lliga 09/10

Juvenil

Sempre diuen que les comparacions són odioses i més quan en les plantilles de base, com la del Juvenil A, el canvi de jugadors és significatiu cíclicament d'una temporada a l'altra. No obstant això, l'estrena de la lliga passada i l'actual no tenen res a veure. L'equip respira un altre aire. L'Europa ha millorat no només en punts, sinó també en joc.

S'han jugat cinc partits de l'actual Lliga Nacional i l'Europa suma vuit punts. Només una derrota (en el primer partit de lliga) i des de llavors els de Toni Cosano han sumat un o tres punts en la resta de duels disputats. La temporada passada l'equip no va sumar cap punt en aquest mateix balanç de jornades, encaixant cinc derrotes seguides en els cinc primers partits. Abans de la disputa de la jornada d'aquest cap de setmana, l'equip ocupa la cinquena posició, per darrere tres filials i tenint només per davant l'equip "A" del Gavà.

 

Juvenil A
El Juvenil A, fent pinya abans del partit contra el Terrassa aquesta temporada

 

Però no tan sols la qüestió numèrica ha millorat, sinó també les sensacions que deixa anar el joc de l'equip. L'inici del campionat, amb una terrible desfeta a casa davant la Gramenet B en un partit desastrós (0-3), va despertar records del mal inici de la temporada anterior, però res més lluny de la realitat. A partir de la segona jornada, l'equip gracienc ha començat no només a sumar punts consecutivament sinó també a oferir bon joc, fins i tot en partits on s'ha quedat amb inferioritat numèrica. A casa, amb l'excepció del primer dia, s'ha oferit un bon espectacle als aficionats, amb dos bons resultats (3-0 ambdós partits) contra Terrassa i Castelldefels. Aquest és el camí per seguir veient l'Europa a dalt a la Lliga Nacional. On li pertoca.
 

acidH TEB FederacioAcell