Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AJORNAT EL PARTIT DE LLIGA PER CULPA DE LA FORTA PLUJA

El Mercantil - Europa no s'ha pogut jugar

Juvenil

El temporal de pluja que afecta Catalunya ha marcat de forma desigual la jornada d'avui diumenge. En alguns camps -com el d'Ascó amb el Primer Equip- s'ha pogut jugar a la perfecció. En altres, com el Municipal de Gràcia de Sabadell, no s'ha pogut disputar el partit Mercantil-Europa juvenil. El partit queda ajornadat a l'espera de concretar una data de disputa.

Quan l'expedició del Juvenil A de l'Europa ha arribat al Municipal de Gràcia de Sabadell, el terreny de joc del conjunt arlequinat del Mercantil, els jugadors dels dos equips que tenien previst disputar el partit de lliga marcat abans en l'agenda dels locals, estaven marxant del camp per culpa dels enormes i abundants tolls d'aigua que tenia el terreny de joc i que impedien la pràctica del futbol en condicions. Durant l'estona prèvia al Mercantil - Europa de Lliga Nacional aquest estat del camp no ha millorat i l'encontre ni tan sols ha arribat a iniciar-se.

Un encarregat de camp del Mercantil s'ha dedicat, durant hores, a intentar bombejar i treure aigua del camp, però el fet que la pluja tampoc s'hagi aturat, feia inútil qualsevol tipus d'esforç. El col·legiat del partit ni tan sols ha necessitat fer la tradicional prova de rodar una pilota per comprovar l'estat del terreny de joc i ha decretat l'ajornament. Ara Mercantil i Europa buscaran una data de disputa entre setmana que, tots dos equips, la volen situar el més aviat possible. 

acidH TEB FederacioAcell