Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL A PERD ELS PUNTS DEL PARTIT CONTRA EL MERCANTIL

La FCF accepta el recurs del club arlequinat

Juvenil

El partit Mercantil-Europa, ajornat en el seu dia per la pluja i disputat posteriorment el dia 10 de novembre, va ser impugnat pel club local al·legant alineació indeguda de l'europeista Fede -que havia estat sancionat a posteriori del partit del cap de setmana anterior-. La FCF li ha donat la raó. L'Europa presentarà alegacions a la sentència de l'estament federatiu.

El dia sis de novembre, en el partit que l'Europa va perdre a casa davant el Cornellà a la Lliga Nacional, Federico Rodríguez (conegut esportivament com Fede), va ser sancionat amb targeta groga durant el partit. L'encontre va finalitzar però l'acta arbitral recull una desconsideració del jugador cap a l'àrbitre un cop acabat el partit. Segons l'acta de l'encontre, el jugador només havia acumulat una cartulina groga, però la Federació va sancionar d'ofici el següent dimecres, dia 10 de novembre, el dia que Mercantil i Europa van disputar el seu partit pendent. Després de la victòria europeista a Sabadell per 1-3, el club arlequinat va presentar recurs per doble alineació indeguda: Gerard Albaladejo i Fede Rodríguez.

L'Europa va al·legar a la impugnació del Mercantil desconeixença de la sanció en rebre la informació a les seves oficines fora d'horari i només dues hores abans de la disputa del partit. Teòricament, Gerard havia de complir cicle de targetes. En tractar-se d'un partit ajornat, la FCF ha desestimat el recurs per Gerard -la normativa diu que cal complir-ho al següent partit regular de lliga-, però ha donat la raó al Mercantil en el cas de Fede. Ara l'Europa té uns dies per presentar un recurs contra la sentència. De moment, però, oficialment el partit es dóna per perdut per 3-0.

acidH TEB FederacioAcell