Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DUES PLACES DE DIVISIÓ D'HONOR PER CINC EQUIPS CANDIDATS

La Lliga Nacional, emocionant fins al final

Juvenil

Només sis jornades falten per posar punt i final a una nova temporada del grup català de la Lliga Nacional juvenil. Actualment, cinc equips es disputen les dues úniques places d'ascens a la màxima divisió esportiva de la categoria. L'Europa empata a dia d'avui amb la segona posició. Tots els equips estan separats per un màxim de quatre punts.

El Reus, que dissabte va caure golejat per 3-0 al Nou Sardenya davant l'Europa, ocupa el tercer lloc de la Lliga Nacional, primer dels que dóna dret a l'ascens perquè Barcelona B i Espanyol B cedeixen els seus llocs de privilegi (primer i segon en la taula real) per la seva condició de filials. L'equip del Baix Camp té ara mateix 46 punts. Per sota, a dos de distància, es troben el Mataró i l'Europa, empatats a 44 punts però amb l'average particular pels del Maresme. El quart candidat és el Gavà, amb 43 punts i el cinquè el Prat, amb 42, rival dels escapulats la propera jornada.

De fet, el pròxim cap de setmana hi haurà un doble duel directe entre Prat i Europa, dissabte en categoria juvenil i diumenge entre primers equips. El conjunt de base de l'Europa afronta la recta final de sis partits amb dos duels contra rivals directes com són el citat Prat i el Gavà, que visitarà el Nou Sardenya la darrera jornada. L'equip escapulat té el gol average particular a favor amb el Reus, empatat amb el Prat a falta del partit de dissabte, parcialment perdut amb el Gavà a l'espera del darrer partit de lliga i perdut amb el Mataró.

acidH TEB FederacioAcell