Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RETORN A LA LLUITA DE LA LLIGA

El Juvenil A visitarà l'equip 'B' de la Damm

Juvenil

La Lliga Nacional juvenil torna a la competició per encarar el tram final de calendari. L'Europa, que fa set dies més que la resta d'equips que no entra en competició donat l'ajornament del derbi de la jornada 30 contra el Barcelona B, buscarà seguir lluitant per l'ascens a camp del tretzè classificat de la taula, una Damm B que fa poc va sortir del descens.

Al partit de la primera volta, disputat al Nou Sardenya, l'equip dirigit per Toni Cosano va superar el conjunt vermell per 3-2. Immers a la recta final del campionat -resten quatre jornades més el partit pendent del Juvenil A gracienc-, l'Europa parteix de la segona de les posicions que donen dret a l'ascens a Divisió d'Honor per tal de conservar fins al final aquest lloc de privilegi.

Els joves futbolistes escapulats intentaran, en el retorn a la normalitat de la Lliga Nacional, no acusar els dies que fa que no tenen ritme competitiu, justament el doble de temps que els seus rivals. El calendari, a banda del derbi ajornat, presenta el Can Vidalet (actual penúltim), el Sant Andreu (11è) i el Gavà (5è) com a darrers rivals d'una lliga que finalitzarà al Nou Sardenya.

acidH TEB FederacioAcell