Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JESÚS ANGOY AGAFARÀ EL RELLEU DE COSANO AL JUVENIL A

Canvi de tècnic a la banqueta de Nacional

Juvenil

El darrer partit de lliga del Juvenil A, a casa contra el Gavà, va ser l'últim de Toni Cosano i el seu segon, Ángel Camacho, a la banqueta del màxim exponent esportiu de la base escapulada. A partir de la propera pretemporada, el tècnic de l'equip B, Jesús Angoy, en serà el responsable. Cosano ha dirigit l'equip durant les dues darreres temporades.

Toni Cosano va arribar a l'Europa per agafar un descendit Juvenil A que havia perdut la categoria a la Divisió d'Honor. En ple canvi de coordinació esportiva de base i amb un futbol formatiu per redefinir, la temporada passada va ser de transició pel segon equip més important de l'entitat, anant de menys a més per signar una bona segona volta que va salvar l'equip de tot perill.

 

Juvenil A
Toni Cosano, dirigint el darrer partit del Juvenil A en lliga contra el Gavà

Enguany, el Juvenil A ha viscut una temporada competida on ha lluitat en el tram final per la zona alta de la lliga, amb opcions de barallar per l'ascens fins la penúltima jornada. Completats els dos anys a la banqueta de l'actual cos tècnic, el club ha decidit el relleu en la direcció de l'equip, ascendint a Jesús Angoy del Juvenil B al Juvenil A de cara al proper exercici. Des de la direcció esportiva de l'entitat i també des del departament de premsa, el club vol donar les gràcies a Toni Cosano i Ángel Camacho pels serveis prestats amb la màxima dedicació i concepció del treball de club, a la vegada que desitja tota la sort al cos tècnic sortint en les seves futures etapes futbolístiques.

acidH TEB FederacioAcell