Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PERFILAT EL NOU JUVENIL A

Disponibles altes, baixes i renovacions

Juvenil

Després que a principis de mes el Primer Equip de l'Europa hagués deixat gairebé tancada del tot la seva plantilla, pel mateix camí va ara el Juvenil A, que ja disposa d'un ampli perfil del grup que, amb moltes cares noves per obligat final de cicle per alguns jugadors, lluitarà l'any vinent novament a la Lliga Nacional.

La plantilla del Juvenil A de l'Europa és la que més novetats presenta cada estiu al 'mercat' d'altes i baixes, marcat per la seva situació de màxim exponent de base i els obligats i tradicionals finals de cicle de tots aquells jugadors que donen el salt a sènior ja sigui per pujar al Primer Equip o per provar sort fora de la disciplina escapulada. Onze són els jugadors en aquestes condicions aquesta temporada. La situació del Juvenil A actualment és la següent:

JUVENIL A · TEMPORADA 2011/2012
(a 23 de juny)

Pugen al primer equip: Éric Blasco i Geri*.
Renoven: Dani Lledó, Fernando, Vea, Cuadri, Víctor, Adrià, Santigosa i Jordi Mauri.
Baixa per final de cicle juvenil: Fuentes, Cachi, Mauri, Gerard, Márquez, Fede, Abdul, Suca i Mario.
Altes procedents de la base: Pol Bernaldo, Éric Serra, Mañanés, Jeong, Chipantasi, Éric Lopes, Ángel i l'entrenador Jesús Angoy (Juvenil B) i De la Iglesia i Jordi Pons (Juvenil C)
Altes procedents d'altres clubs: Barri (defensa del Premià), Marc Blanes (davanter del Sant Ignasi), Josep Maria (davanter del Can Vidalet), Oriol (davanter de la Damm) i Torres (defensa del Damm).

* = A prova durant la pretemporada

Durant les properes setmanes i el pròxim mes de juliol, alguns noms -també de jugadors que no figuren en aquesta llista- podrien definir la seva situació de renovació, baixa o alta. L'actualitat del mercat de Primer Equip, Juvenil A i Femení A es podrà seguir a la secció específica del menú de "Competició" de la pàgina web oficial.

acidH TEB FederacioAcell