Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'HOSPITALET REBRÀ L'EUROPA EN EL PRIMER PARTIT DE LLIGA

Calendari de la Lliga Nacional juvenil

Juvenil

El Juvenil A de l'Europa, que aquesta temporada dirigirà Jesús Angoy, s'estrenarà a la Lliga Nacional a domicili al complicat terreny de L'Hospitalet, un recent descendit de Divisió d'Honor. El primer partit a casa serà contra la Damm B i el final de lliga també a casa davant el Premià. La lliga donarà inici el 4 de setembre.

Complicat inici el que la sort ha configurat com estrena de la temporada 2011/2012 a la Lliga Nacional juvenil pel que fa a l'Europa, que visitarà el camp d'un dels favorits al retorn a Divisió d'Honor, L'Hospitalet. El primer partit al Nou Sardenya, contra la Damm B, serà a la jornada 2, la Diada de l'onze de setembre. El darrer partit de lliga es jugarà el darrer cap de setmana de maig amb la visita del Premià, un altre nouvingut a la categoria.

Pel que fa als derbis clàssics, el primer serà a la jornada 6, un Europa - Barcelona B el cap de setmana del 9 d'octubre. Un parell de dissabtes més tard, també a l'estadi gracienc, tocarà la visita de l'Espanyol B.  El derbi de la màxima rivalitat amb el Sant Andreu està reservat pel cap de setmana del 13 de novembre (jornada 11) amb visita escapulada a l'estadi Narcis Sala. Els dos darrers partits abans de marxar de vacances de Nadal (4 i 18 de desembre) seran consecutius a casa, rebent la visita de Gramenet i La Floresta respectivament. El calendari complet està disponible a la secció corresponent del Juvenil A o fent clic AQUÍ .

acidH TEB FederacioAcell