Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PREPARATS PER COMENÇAR

El Juvenil A es posa en marxa demà

Juvenil

El màxim valor esportiu de la pedrera escapulada començarà demà dimecres els seus entrenaments de pretemporada en vistes a l'inici de lliga el proper setembre. El Juvenil A estarà entrenat enguany per Jesús Angoy, responsable de l'equip 'B' la temporada passada. L'equip realitzarà un inici amb dobles sessions matí i tarda.

Els joves valors de l'Europa es vestiran de curt demà a la tarda al Nou Sardenya (amb inici de la sessió física a les 17 hores) i realitzaran entrenaments dobles cada dia entre setmana, completant l'actual amb quatre sessions entre dijous i divendres, una setmana sencera de doble preparació del 8 al 12 i les darreres sessions el 16 i el 17. A partir de llavors, a banda dels partits de pretemporada, els entrenaments seran només per la tarda amb inici a les 18:30 o 19:30 segons el dia fins l'inici de lliga el primer cap de setmana de setembre.

A Jesús Angoy l'acompanyarà enguany Sergi Reyes com a segon entrenador, prenent el relleu de Joan Pons. Del 18 al 21 d'agost l'equip jugarà una nova edició del torneig amistós de la Blanca Subur on s'emparellarà d'inici amb el seu gran rival, el Sant Andreu. L'equip disputarà un total de quatre partits de preparació de la temporada a casa, el primer d'ells al Camp de l'Àliga i els posteriors al Nou Sardenya. Tota la informació sobre rivals i horaris a la secció de Pretemporada .

acidH TEB FederacioAcell