Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RETORN A L'ACTIVITAT

El Juvenil A va iniciar ahir els entrenaments

Juvenil

Vestits de curt i ja preparats per afrontar una nova temporada a la Lliga Nacional. El Juvenil A de l'Europa va realitzar ahir a la tarda la primera sessió d'entrenaments de la pretemporada amb l'estrena del cos tècnic i bona part de la plantilla, que va incorporar les darreres novetats de l'equip i que es poden consultar a la secció d'altes i baixes de ceeuropa.cat.
 
L'entrenament, que es va iniciar a les cinc de la tarda i va durar dues hores, va tenir una primera part de treball físic per després començar amb el que més agrada a tot jugador: tocar pilota. L'equip, que no va realitzar cap partidet entre els jugadors, va fer rondos i conservacions de pilota com a primers exercicis, al marge d'una estona de treball específic de porters.

A l'estrena d'ahir es van sumar els nous jugadors de l'equip. A la defensa s'afegeixen dos centrals, Toni provinent del Girona i Albert de la Gramenet. També de la 'Grama' arriba el lateral Darwin. A prova i entrenant amb l'equip es troben Gio (Sant Andreu) i Juan (Prat). El proper entrenament de l'equip serà avui dijous a les 09:30 hores en l'inici del primer dia de dobles sessions preparatòries.

 

IMATGES DEL PRIMER ENTRENAMENT

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

acidH TEB FederacioAcell