SALT DE QUALITAT PER TUTEJAR TOT UN DIVISIÓ D'HONOR

Bon partit i joc del Juvenil A a l'estadi

EuropaEl segon partit de pretemporada del Juvenil escapulat va oferir un bon tast de futbol als aficionats del Nou Sardenya. El conjunt gracienc va tutejar i a estones dominar un equip de superior categoria com el juvenil del Mataró, que jugarà a Divisió d'Honor la propera temporada. L'Europa va anar de menys a més dins l'encontre.

.

Com la nit i el dia es poden comparar els dos amistosos disputats fins ara pel Juvenil A de l'Europa. Si la victòria ajustada contra el Wilmington no va oferir un joc intens ni tampoc un marcador més ampli pel nivell del rival, tot el contrari es pot dir de la visita de la Fundació Mataró al Nou Sardenya. L'equip groc-i-negre (ahir de blau i vermell) militarà enguany a Divisió d'Honor i tot i que va començar dominant el partit i les ocasions, va veure com l'Europa, especialment al segon temps, el va arribar a tutejar durant molts minuts amb un futbol estètic.

Els visitants van ser els primers en gaudir d'una ocasió al partit disputat ahir al Nou Sardenya. Al minut 7, Aranyó va combinar amb Kevin i aquest, en el cara a cara amb el porter gracienc Dani, va enviar el seu intent de vaselina fora, fregant el pal. Al minut 22, nou protagonisme pels mateixos jugadors. Aranyó va enviar la pilota al travesser i el rebot, a peus de Kevin, va acabar sortint per sobre la fusta llarga de la porteria. El joc de tots dos equips era intens, si bé es va acabar avançant el Mataró per insistència. Al minut 25, Xavi Torrent va fer el 0-1 de xut sec des de la frontal després d'una ràpida triangulació.

Un xut centrat de Josep Maria, cent vint segons després del gol, va ser el primer remat amb intenció entre pals d'un Europa que, malgrat no gaudir d'ocasions, oferia una intensitat alta per tractar-se de tot just el segon partit de la pretemporada. Un Europa encara millor es va poder veure a la represa. Durant un quart d'hora, el conjunt escapulat va fer un monòleg de joc, arribades i possessió de pilota. Els mèrits acumulats es van traslladar al marcador al minut 60 quan Marc Blanes va fer la paret amb Oriol a la frontal i en el mà a mà va superar al porter visitant, enviant la pilota al fons de la xarxa.

La darrera mitja hora de joc va oferir un nivell de partit igualat, intens i disputat, més propi de lliga que de mitjans d'agost. Un bon nivell de futbol de dos equips que van demostrar que, al marge dels resultats que puguin anar recollint al llarg del curs, apostaran pel toc de pilota i per trenar jugades per aconseguir els seus objectius. Finalment, justes taules a l'estadi en un bonic partit de pretemporada.

Amistós Pretemporada · Nou Sardenya (14/08/11)

EUROPA: Dani Lledó, Juan, Toni, Cuadri, Éric Lópes, Jordi Pons, Víctor, Josep Maria, De la Iglesia, Jordi Mauri i Vea ... també van jugar: Santigosa, Pablo, Ángel, Marc Blanes, Alejandro, Oriol, Dani López, Gio, Albert i Darwin.

FUNDACIÓ MATARÓ: Joan, Josua, Alexis, Lluch, Guille Ramos, Nil, Erik, Scott, Xavi Torrent, Kevin i Marc Aranyó... també van jugar: Marc Chueca, Raúl, Quim Torné, Jandro, Parri, Albert Buza, Oriol Pons, Edu Rodríguez i Ayoub.

ÀRBITRE: Alejandro Fernández Pérez

GOLS: 0-1 (Xavi Torrent, 25'); 1-1 (Marc Blanes, 60').

INCIDÈNCIES: Segon amistós del Juvenil A aquest estiu, segon com a local però primer al Nou Sardenya (l'anterior, a l'Àliga).