Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AQUEST DERBI SÍ

Triomf en el primer duel del torneig de Sitges

EuropaEl torneig que cada any organitza a l'estiu la Blanca Subur de Sitges i on tradicionalment participa el Juvenil A de l'Europa, va donar inici ahir (i s'allargarà durant el cap de setmana) amb un triomf del conjunt dirigit per Angoy davant un equip de la seva divisió: el Sant Andreu. El derbi dels màxims rivals va caure del cantó gracienc.

.

Marcador

 
El Primer Equip de l'Europa i el Juvenil A són els únics equips graciencs en pretemporada a dia d'avui i tots dos han protagonitzat aquesta setmana un duel en la seva categoria amb el màxim rival: el Sant Andreu. Els juvenils van fer de venjadors dels grans en imposar-se als quadribarrats al primer dels partits del torneig que organitza la Blanca Subur. Aquesta nit els escapulats juguen amb el Cornellà el darrer partit del grup.

Un nom propi va destacar al derbi juvenil: Santigosa. El jugador escapulat, que ha realitzat la primera part de la pretemporada amb el Primer Equip, va marcar els dos gols graciencs i fins i tot va acabar expulsat. El Sant Andreu es va avançar al marcador al minut 18 mitjançant una jugada al contraatac per la banda esquerra de l’equip gracienc. El fort xut creuat de Ruben Benítez no el va poder aturar Pol després de realitzar-li un bot estrany. En la resta de la primera part l’Europa va tenir moltes errades en les passades que van provocar diversos contraatacs, en aquests casos sense gaire perill.

A l’inici de la segona part, l’equip gracienc va sortir a pressionar més amunt per intentar remuntar el partit. Aquesta pressió va anar donant els seus fruits fent que el Sant Andreu tingués problemes en la construcció del seu joc. Al minut 6 de la segona part el porter del Sant Andreu va cometre una falta tècnica per tenir més de sis segons la pilota a les mans. Mitjançant aquest lliure indirecte l’equip dirigit per Angoy va aconseguir l’empat amb un fort remat de Santigosa. Semblava que poc a poc l’Europa es feia amb el control del partit però com ja succeïa a la primera part, les errades en les passades feien que el Sant Andreu pogués arribar a la porteria de Pol. En un dels contraatacs que es va realitzar al minut 13, Darwin va cometre penal. El porter europeista Pol es va trobar molt segur i va aconseguir aturar el penal a la base del seu pal esquerra.

Finalment al minut 55 de partit l'Europa va servir una falta propera a l'àrea i mentre la resta de companys escapulats es van anar decantant dins l'àrea, Dani López va fer una intel·ligent passada enrere per a que Santigosa fes gol novament amb un bon i potent remat. Els darrers minuts van ser de molt patiment donat que en tan sols deu minuts l’Europa va veure com es quedava sense dos dels seus jugadors. Dani López al minut 60 (doble amonestació) i Santigosa al minut 73 (vermella directa). La victòria, però, es va poder mantenir.

 

Fitxa Partit

Torneig Blanca Subur · Sitges (18/08/11)

EUROPA: Pol, Darwin, Vea, Toni, Cuadri, Éric Lópes, Víctor, Pablo, Ángel, Josep Maria i Carlos Segú... també van jugar: Albert, Santigosa, Dani López, Pons, Oriol i Marc.

SANT ANDREU: Adrià, Àlex, Albert, Pol, José Vicente, José Rafael, Jordi, Adri, Rubén Benítez, Víctor i Gerard... també van jugar: Gabriel, David Camarero, Marc, Javier, David López i Sergi.

GOLS: 0-1 (Ruben Benítez. 18'); 1-1 (Santigosa, 41'); 2-1 (Santigosa, 55').

INCIDÈNCIES: Primer partit del grup del torneig de la Blanca Subur.

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell