Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DERROTA AJUSTADA

Bon test contra un favorit de Divisió d'Honor

EuropaEn el segon partit de la fase de grups del torneig organitzat a Sitges per la Blanca Subur, l'equip de Jesús Angoy va caure derrotat per la mínima diferència davant el Cornellà, un dels màxims exponents de la zona alta de la Divisió d'Honor. El desenllaç del grup, aquesta tarda, quan es conegui el resultat del Sant Andreu - Cornellà.

.

Marcador

 
Els dos equips van iniciar el partit molt ben posicionats al camp. Com ja va succeir en el primer partit del torneig, l’equip gracienc disposava de la pilota però la curta amplada del terreny de joc i la poca mobilitat dels jugadors va fer que aquesta anés a poca velocitat. Al minut 4 una pèrdua de la mateixa a la frontal de l’àrea va ser aprofitada per Guinovart, que amb un fort xut va superar a Dani Lledó. Al llarg de la primera part es va veure un Cornellà molt organitzat que va dificultar les transicions de defensa-atac de l’Europa.

A partir del minut 20 es va poder apreciar una baixada física del Cornellà, típica d’aquestes alçades de pretemporada, que l’equip gracienc va aprofitar per millorar el seu joc i intentar crear ocasions per empatar el partit. No obstant, les imprecisions en les passades van generar jugades de contraatac que no van portar perill a la porteria de Dani Lledó. Amb la represa del partit l’Europa va realitzar quatre canvis per refrescar el mig del camp i donar una mica de velocitat al seu joc. No obstant, quan encara el segon temps només acabava de començar, el Cornellà va ampliar el marcador amb una bona jugada que va iniciar Nacho, fent una passada en profunditat que va aprofitar Dani Fernandez de remat creuat des de la banda dreta del Cornellà. En arribar al minut 53 del partit, l’equip dirigit per Angoy va realitzar canvis tàctics per intentar canviar el resultat del partit.

L’equip va passar a jugar molt més ofensiu, sacrificant una peça en defensa i reforçant el centre del camp , augmentant  així la pressió sobre la meitat del terreny de joc contrari. Els canvis realitzats van donar molts problemes al Cornellà. Al minut 57 una falta comesa pel conjunt verd al mig del camp va ser treta per Dani López amb un bon canvi de joc a la banda dreta, on la pilota va ser controlada per Pons, qui va superar la seva marca i va centrar al punt de penal. Josep Maria, després d’un bon control d’esquenes a porteria, es va girar i amb un tir creuat al pal esquerra va superar a Unzué.

L’Europa encara creia amb el somni d’empatar i ho va donar tot i va crear bones ocasions des de la banda esquerra en la que es trobava Carlos, que amb diverses internades va intentar contactar sense èxit amb Pons i Josep Maria. Amb una victòria i una derrota l’equip gracienc tot apunta a que el diumenge disputarà el tercer i quart lloc del torneig. De totes maneres tot dependrà del resultat del partit que disputen avui el Cornellà i el Sant Andreu. Al futbol sempre hi ha sorpreses.

 

Fitxa Partit

Torneig Blanca Subur · Sitges (19/08/11)

CORNELLÀ: Unzué, Carlos Casado, Nacho Ruiz, Garafot, Quiles, Prados, Ñito, Civil, Guinovart, Dani Fernández i Víctor García... també van jugar: Xavi Solé, Moha, Marroco, Marimón, Adrià, Llobet i Zurita.

EUROPA Dani Lledó, Garriga, Torres, Vea. Darwin, Éric Lópes, Dani López, Pablo, Mauri. Josep Maria i Marc... també van jugar: Toni, Cuadri, Víctor, Pons, Oriol i Carlos.

GOLS: 1-0 (Guinovart, 4'); 2-0 (Dani Fernández, 36'); 2-1 (Josep Maria, 58').

TARGETES: Grogues a Víctor García, Marimón i Zurita (Cornellà) i a Éric Lópes i Dani López (Europa).

INCIDÈNCIES: Segon partit del grup del torneig de la Blanca Subur.

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell