TERCERS A SITGES

Empat i triomf a penals contra l'amfitrió

EuropaEls penals van decidir un tercer lloc final pel Juvenil A de l'Europa en la participació al XXXI torneig Memorial Jaume Serra, un clàssic del futbol juvenil estiuenc que organitza la Blanca Subur de Sitges. El conjunt escapulat va guanyar la final de consolació contra l'amfitrió. L'encontre va finalitzar sense gols al temps reglamentari. El Cornellà va guanyar el títol amb un 3-0 a L'Hospitalet.

.

L’equip gracienc, tal com ja es va donar durant tot el torneig, va tenir problemes amb el domini del joc. Els jugadors no es van poder adaptar a les pilotes, les dimensions i l’estat del terreny de joc. Aquest fet va donar lloc a seguides imprecisions en les passades i els controls, imprescindibles pel joc d’elaboració que vol dur a terme l’equip dirigit per Angoy. El partit es va iniciar amb dues baixes en l’Europa donat que Dani López per malaltia i Victor per molèsties en l’escalfament, no van estar disponibles.

Al llarg de la primera part, la Blanca Subur es va imposar poc a poc en el seu joc directe tot i no disposar de gaires ocasions en aquest temps. L’Europa va intentar fer-se amb el control de la pilota però hi havia massa errors en zona de construcció. Això va propiciar que en tan sols quinze minuts i com ja es va donar en altres partits, es modifiqués el sistema de joc a un 3-4-3. No obstant el canvi no va tenir els fruits desitjats durant la primera part. A l’inici de la segona part i un cop realitzats fins a vuit canvis a l’equip per donar minuts a tothom, l’equip gracienc va continuar amb problemes en la construcció del joc. La calor que va hi va haver durant tot el partit semblava que no afectava a la Blanca Subur que poc a poc es va fer amb grans ocasions al contraatac, que Dani Lledó va aturar amb força seguretat.

Només als darrers deu minuts del partit van començar a imposar-se els graciencs, que van començar a donar amplada al camp i així aprofitar les internades de Pons. Abans d’arribar a la finalització del partit no es va assenyalar un penal a favor de l’Europa, que enllaçant una bona triangulació entre Pons, Carlos i Josep Maria, un rival va empentar aquest últim. Com tot torneig en arribar a les fases finals requereix un guanyador i el partit es va haver de decidir als penalts. Per part de l’Europa van xutar Josep Maria, Carlos, Toni i Pablo amb la màxima efectivitat. Dani Lledó va aturar un i la Blanca Subur va tirar per sobre el travesser un altre. Així doncs l’Europa va tancar el torneig en tercera posició. Ara ja només resten dues setmanes per l’inici de la temporada i cal anar polint el joc per arribar amb garanties.

Torneig Blanca Subur · Sitges (21/08/11)

BLANCA SUBUR: Edgar, Igna, Àlex, Juan, Geri, Nico, Eric, Joey, Patrick, Jese i Vinyola... també van jugar: Maxi, Jonay, Paco, Ramon, Jaume, Dani, Denis i Víctor.

EUROPA: Pol, Darwin, Garriga, Torres, Cuadri, Éric Lópes, De la Iglesia, Pablo, Pons, Mauri i Oriol... també van jugar: Dani Lledó, Éric Serra, Vea, Toni, Santigosa, Carlos, Ángel i Josep Maria.

GOLS: -

TARGETES: Groga a Pons (Europa).

PENALS: Europa (1-0, Josep Maria), Blanca Subur (1-1, Nico), Europa (2-1, Toni), Blanca Subur (2-1, atura Toni); Europa (3-1, Carlos); Blanca Subur (3-1, fora); Europa (4-1, Pablo)

INCIDÈNCIES: Final de consolació del XXXI torneig Memorial Jaume Serra, organitzat per la Blanca Subur de Sitges.