Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DERROTA PER LA MÍNIMA CONTRA EL MARTINENC AL GUINARDÓ

Primer encontre contra un equip sènior

EuropaBona imatge del juvenil gracienc en el primer amistós de la pretemporada contra un equip sènior -en aquest cas de Primera Catalana- i on va seguir oferint el seu habitual estil de joc. La picaresca a pilota aturada i un error defensiu van significar els gols locals per signar la victòria davant un Europa juvenil que va retallar distàncies i va buscar l'empat.

.

Marcador

 
L’Europa va mostrar només començar la primera part del partit les seves intencions. Durant els primers 20 minuts l’equip gracienc va dominar els temps de la pilota i, amb bon criteri, va crear molt perill per la banda de Pons. Poc a poc i degut al domini de l’equip dirigit per Angoy, el Martinenc va començar a pujar les seves línees per dificultar la creació del joc. Amb una de les jugades de pressió que va realitzar el conjunt local, va realitzar un bon contraatac on van aconseguir una bona falta comesa per Garriga. Aquesta jugada d’estratègia va ser treta pel Martinenc amb molta picardia, treien en curt la falta i propiciant el gol de Diego.

La diana va porta una mica d’indecisions en el joc de l’Europa, que no trobava novament el seu joc de toc. Un canvi tàctic al mig del camp va portar novament el control del partit a l’equip gracienc que tornava a disposar de bones ocasions a l’espai de Pons (assistit per Oriol, Santigosa, ...). Durant aquesta primera part Pol no va tenir molt de perill i degut a la pressió realitzada es van poder recuperar moltes pilotes. A la segona part del partit, quan els jugadors quasi no s’havien situat al terreny de joc i degut a una pèrdua en zona de construcció, Pelegrin va recuperar una pilota i, amb una bona finta, va poder superar Dani Lledó. L’equip gracienc no va baixar els braços i continuava creient amb el seu joc.

Fruit d’això i a la bona actitud que en general van fer els jugadors de l’Europa es va retallar el marcador. Pons, amb pilota controlada des de la banda dreta, va servir a Carlos, qui va cedir la pilota a Marc sense poder-la controlar No obstant, Marc va intentar recuperar la pilota dins l’àrea rival propiciant la pèrdua de la mateixa per part dels 'diables vermells'. L'errada la va aprofitar Victor per rematar al l’escaire del pal llarg i marcar. L’Europa va començar a veure que intercanviant les passades curtes amb els canvis de joc feia molt mal. L'empat es va intentar però finalment no va ser possible.

 

Fitxa Partit

Amistós de pretemporada · Mpal. del Guinardó (26/08/11)

MARTINENC: Jordi, Fusté, Diego, Sergio, Campos, Érik, Xavi Morón, Romaric, Pelegrín, Joel i Álex... també van jugar: Hinojosa, Olavide, Héctor, Boter, Pedro i Lobera.

EUROPA: Pol, Darwin, Garriga, Vea, Cuadri, Santigosa, De la Iglesia, Pablo, Pons, Marc i Oriol... també van jugar: Dani Lledó, Toni, Torres, Carlos i Víctor.

GOLS:1-0 (Diego, 18'); 2-0 (Pelegrín, 46'); 2-1 (Víctor, 64')

TARGETES: -

INCIDÈNCIES: Primer amistós del juvenil aquest estiu contra un conjunt sènior.

 

Imatges del partit

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell