GOLEJADA AL CASTELLDEFELS

Gran partit a una setmana de la lliga

EuropaUna maneta de gols va encaixar el juvenil del Castelldefels en la seva visita al Nou Sardenya. L'equip gracienc va oferir no només gols sinó una molt bona imatge global a una setmana d'estrenar el campionat de Lliga Nacional. El domini del joc per part dels locals, de principi a fi. Vilanova del Vallès serà el destí del darrer amistós d'estiu del Juvenil A.

.

El partit es va iniciar amb l’Europa com a clar dominador del joc. Un rol que no va variar en els 90 minuts. L’equip gracienc es va posicionar de manera correcta al terreny de joc, però una baixa velocitat de la pilota feia que el seu joc fos molt fàcil de preveure. A partir del minut 15 i amb una Europa més precís, l’equip va pressionar molt bé la sortida de pilota del juvenil del Castelldefels. Aquest fet va propiciar moltes pèrdues de pilota del rival i bones ocasions per obrir el marcador.

Aquest es va inaugurar mitjançant un penal que va executar amb molta autoritat Victor. El gol va reforçar el bon treball realitzat pels europeistes. El segon gol del partit va iniciar-se amb una bona triangulació entre Victor, Santigosa i Cuadri, qui amb una bona arribada fins la línia de fons va servir el segon gol a Pons. A la represa l’equip va començar a moure molt més ràpid la pilota i incrementar la intensitat al terreny de joc. Amb continuats canvis de joc, l’equip gracienc es va sentir molt còmode i amb una gran jugada iniciada per De la Iglesia, combinant amb Oriol, es va poder marcar un altre gol. Els graciencs se sentien molt còmodes al terreny de joc i quan arribava el minut 32 de la segona part, es va ampliar el marcador amb un gran gol d’Oriol.

Per tancar el marcador, Carlos, en fintar amb molta qualitat al porter rival amb una pilota que li venia botant, va fer el gol de la 'maneta' definitiva. Al Juvenil A poc a poc es va veient el treball que els jugadors dirigits per Angoy realitzen al llarg de la setmana, on fins i tot podrien haver marcat en diverses ocasions en jugades d’estratègia. Ja només queda una setmana per iniciar la lliga, on l’equip gracienc encara tindrà un partit amistós contra un equip de Segona Catalana.

Amistós de pretemporada · Estadi Nou Sardenya (27/08/11)

EUROPA: Dani Lledó, Dawrin, Torres, Toni, Cuadri, Santigosa, Víctor, Carlos, Pons, Marc i Oriol... també van jugar: Pol, Vea, Toni i De la Iglesia.

CASTELLDEFELS: Albert, Iván, Sergi Quirante, Sergi Ramoneda, Álex Farrás, Dimas, Sergi Cañadas, Christian, Joan i Áxel... també van jugar: Miguel, Ángel Lara, Alex Prior, Marc, Felipe, Adrian i Ángel Ramírez.

GOLS:1-0 (Víctor -p-, 28'); 2-0 (Pons, 38'); 3-0 (De la Iglesia, 61'); 4-0 (Orio, 77'); 5-0 (Carlos, 84').

TARGETES: -

INCIDÈNCIES: Darrer amistós com a local de la pretemporada, penúltim de l'estiu.