PUNT I FINAL AMB VICTÒRIA

Triomf al darrer partit de pretemporada

EuropaA tres dies de donar inici el campionat de Lliga Nacional juvenil (amb visita de l'Europa a L'Hospitalet), l'equip dirigit per Angoy va disputar i guanyar el darrer encontre de caràcter amistós de la pretemporada contra la primera plantilla del Vilanova del Vallès. Era la segona visita escapulada de l'estiu a aquesta localitat després del Primer Equip gracienc.

.

L’equip europeista va començar tenint el control del partit i poc a poc va anar trobant còmodes arribades sobre la porteria del Vilanova. Tot semblava indicar que el partit s’encarrilaria aviat, però al minut 12 i degut a una falta lateral comesa per Dani López, l’Europa va encaixar el primer gol. El Vilanova va centrar amb molt de criteri la falta que fins a tres jugadors van poder rematar, finalment Pedro va xutara plaer i va superar a Dani Lledó sota pals. Amb el gol en contra el Vilanova es va créixer i va començar a posar en dificultats la construcció del joc de l’Europa.

Al el minut 25 va haver de sortir Santigosa per substituir a Chispas, que retornava a l’equip després d’una lesió i va notar unes molèsties. Amb l’entrada de Santigosa, l’equip gracienc va tornar a recuperar el centre del camp i van arribar bones jugades que podrien acabar en gol. Primer va ser amb una vaselina de Dani López que va sortir fora i posteriorment amb un tir des de la frontal de Santigosa. Al minut 32 Victor i Oriol van anar a pressionar la sortida de pilota del Vilanova, que es va veure obligat a passar enrere i finalment Oriol es va anticipar al porter per retornar l’empat al marcador. Amb l’empat i el retorn de les bones sensacions es va arribar al descans.

Un cop començada la segona part de l'encontre i amb l’Europa buscant la victòria, el Vilanova va realitzar un bon contraatac per la seva banda dreta. Aldo va arribar a línea de fons i, amb una bona passada al segon pal que Pol no va poder agafar, Cristian va tornar a avançar de cap al conjunt dirigit per José Ángel Valero. Aquest cop l’equip es trobava més sencer i no va deixar de voler anar pel partit. Tant va ser així que tan sols nou minuts després i mitjançant una bona pressió de Victor, l’equip gracienc va recuperar una pilota a camp contrari. Victor va fer una bona passada interior i Josep Maria va retornar l’empat després de sobrepassar al porter.

L’equip dirigit per Angoy estava dominant el ritme del partit i trobava amb molta facilitat superioritat a la banda esquerra amb Cuadri i Marc. Aquest darrer era un mal son per la defensa del Vilanova que una i altra vegada es veia desbordada. A falta de sis minuts per la finalització del partit, Santigosa va buscar l’amplitud del camp per trobar a Marc. El jugador gracienc després d’un bon control i de realitzar una paret amb Josep Maria, va superar al porter, trobant un merescut gol. Amb aquesta victòria l’Europa va donar per finalitzada la seva preparació i disposa de dos dies per preparar l’inici de lliga.

Amistós de pretemporada · Mpal. Vilanova del Vallès (31/08/11)

VILANOVA VALLÈS: Daniel, Xavi, Pedro, Aitor, José, Gerard, Martí, Aldo, Roger, Adrià i Daha... també van jugar: Ricard, Albert, Guillem, Eduard, Cristian, Pau i Aleix.

EUROPA: Dani Lledó, Darwin, Torres, Vea, Cuadri, Chispas, Pons, Víctor, Oriol, Dani López i Carlos ... també van jugar: Pol, Toni, Garriga, Santigosa, Pablo, Marc i Josep Maria.

GOLS:1-0 (Pedro, 12'); 1-1 (Oriol, 32'); 2-1 (Aldo, 53'); 2-2 (Josep Maria, 62'); 2-3 (Marc, 84').