Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL A TÉ GAIREBÉ TANCAT EL CAPÍTOL D'ALTES

Golobart: un dels puntals de les renovacions

GolobartEl Juvenil A de l'Europa, que gràcies a un final de temporada èpic (d'aquells que surten als llibres d'or) va poder garantitzar la seva continuïtat una temporada més a Divisió d'Honor, té gairebé ja perfilada la plantilla. Golobart -a la imatge- serà un dels jugadors renovats de referència. Al seu costat, l'extrem Josu (tots dos faran la pretemporada amb el Primer Equip) i el migcampista Carlos segueixen formant part de l'equip.

Al capítol d'altes, Ángel Gómez, que afrontarà la seva quarta temporada a la banqueta d'aquest equip, aposta pels valors del Juvenil B, equip que va realitzar una enorme temporada a Lliga Nacional, quedant entre els primers classificats en la seva primera participació a la història. D'aquest equip pugen el porter Uri, els defenses Vallejo i Alejandro, Els mitjos Ciurana i Àlex i els davanters Marc, Arnau i Toni.

En el capítol de reforços externs, vuit cares noves: El porter Jordi (Vilafranca), els defenses Escudero (Castelldefels), Lozano (Blanes) i Carles (Figueres), els mitjos Ruben (Barceloneta) i Oriol (PB Anguera) i els davanters Freixes (Figueres) i Edu (Cambrils).

 

acidH TEB FederacioAcell