Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CAPITÀ SANTIGOSA, CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ SOTS'18

Premi a la gran temporada del futbolista

EuropaEl capità i migcampista del Juvenil A, Dani Santigosa, ha estat convocat per la selecció catalana sots'18 per realitzar una sessió d'entrenament per a la preselecció del combinat. El futbolista és un dels quatre jugadors de Lliga Nacional seleccions per una llista final de 22 esportistes. Sens dubte, un premi merescut per la trajectòria del jugador.

Santigosa, que el passat estiu va realitzar part de la pretemporada amb el Primer Equip de l'Europa a les ordres de Pedro Dólera i va disputar el primer tram dels amistosos de l'equip gracienc, rep ara un altre premi en forma de convocatòria per la secció sots'18. L'entrenament es durà a terme el dimecres 8 de febrer a les 19:15 hores al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.

El capità del Juvenil A, un dels futbolistes de l'equip amb més projecció de futur dins la casa, compartirà vestuari amb talents del Barça, Espanyol, Cornellà, Girona o Nàstic, equips de Divisió d'Honor. L'acompanyaran tres futbolistes més de Lliga Nacional: Pau Morer (Calella), Héctor Poncelas (L'Hospitalet), Albert Jarque (Sant Andreu) i Albert Merino (Jàbac).

 

Europa
Santigosa, en acció aquesta temporada a casa davant el Premià

acidH TEB FederacioAcell