Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL A TAMBÉ ES POSARÀ EN MARXA EL DIA 28 DE JULIOL

El cos tècnic confia en crèixer a la lliga

GómezEl Juvenil A de l'Europa es posarà en marxa el proper dia 28 de juliol, a la mateixa hora que el Primer Equip. Tots dos equips compartiran escenari el primer dia d'entrenaments. El conjunt d'Ángel Gómez intentarà repetir permanència a Divisió d'Honor però d'una forma menys patidora que la temporada que acaba de finalitzar, on els graciencs van salvar els mobles gràcies a dues victòries agòniques a les darreres dues jornades.

El cos tècnic escapulat, que confia en poder crèixer dins el campionat respecte la temporada passada, ha configurat un equip remodelat (obligat per les deu baixes de jugadors que han deixat de tenir edat juvenil i pel retorn dels quatre jugadors que estaven cedits d'altres clubs). Vuit jugadors del Juvenil B escapulat, que l'any passat va ser l'equip revelació a Lliga Nacional, i dotze incorporacions de fora conformaran el grup humà que lluitarà, de nou, a la màxima categoria del futbol espanyol.

Enguany el Juvenil adquirirà una importància capital pel Primer Equip. La plantilla escapulada a Tercera Divisió es configurarà curta (al voltant de 20 jugadors). En setmanes on les sancions i lesions obliguin a variar les convocatòries del Primer Equip, el Juvenil A serà la font principal de jugadors. D'aquesta manera el club segueix en la línia de potenciar els futbolistes de la casa, igual que es va fer la temporada passada, on van arribar a debutar a Tercera Divisió sis futbolistes.

 

acidH TEB FederacioAcell