Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL A TINDRÀ L'INICI DE LLIGA MÉS DUR POSSIBLE

Badalona, Girona, Barcelona i Mallorca

LevanteLa sort no s'ha posat del cantó europeista amb el Juvenil A. L'inici d'una nova temporada a la Divisió d'Honor serà dur pels jugadors graciencs. La primera jornada, a domicili contra el Badalona, posteriorment, tres gallets de la categoria: Girona i Barça (a casa) i viatge a Palma de Mallorca. Tots quatre rivals estan cridats a ocupar la zona alta de la lliga. Enguany, el grup de Divisió d'Honor estarà format només per catalans i balears.

Els equips de l'Aragó han canviat de grup en la distribució d'equips d'aquesta temporada. Els dos catalans "exiliats" al grup de Madrid l'any passat (Barcelona i DAMM), tornen a emparellar-se amb els de terres catalanes. Són novetat al grup la Penya Ciutadella, L'Hospitalet i la Gramenet.

La única nota positiva, a priori, del calendari, són les darreres cinc jornades, totes elles a territori català, sense llargs viatges, amb un tram final de quatre jornades pressumiblement més assequibles en cas que l'equip s'hagi de jugar alguna cosa en els partits més dramàtics de tot calendari i campionat.

 

Juvenil

 

Article Calendari de l'Europa

acidH TEB FederacioAcell