Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA PRETEMPORADA JUVENIL

Nou projecte d'Angoy a Lliga Nacional

Juvenil

El dimecres dia 1 d'agost, a les cinc de la tarda, es posarà en marxa una nova temporada pel Juvenil A de l'Europa. L'equip escapulat iniciarà els entrenaments per preparar l'exercici esportiu 2012-2013 novament a les ordres de Jesús Angoy i Sergi Reyes. Repassem la pretemporada en aquest article amb els amistosos i tornejos que l'equip ja té concertats.

Després de l'entrenament del dia 1, l'equip realitzarà doble sessió, matí i tarda del dia 2 al dia 10 d'agost. El diumenge 12 disputarà el primer amistós, al Nou Sardenya, contra el Vilassar de Mar. El dia 16 del mateix mes, el rival serà L'Hospitalet, a Sitges, en el primer duel del torneig de la Blanca Subur. L'Europa jugarà amb els amfitrions per un lloc a la final en el segon partit del grup.

Superada aquesta cita, el primer equip del Marianao Poblet esperarà l'Europa el 22 d'agost. El diumenge dia 26, al Nou Sardenya, l'equip d'Angoy es veurà les cares amb el Manlleu de Divisió d'Honor. Els dos darrers amistosos de l'equip escapulat seran el dia 30 contra el Sant Ildefons (primer equip) i el dia 2 de setembre contra el Gavà. La lliga començarà el dissabte dia 8.

 

acidH TEB FederacioAcell