Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ESPANYOL B SERÀ EL PRIMER RIVAL DEL JUVENIL EN LLIGA

Fort inici de temporada a domicili

Juvenil

Complicada serà la primera jornada del campionat de lliga 2012/2013 pel Juvenil A de l'Europa que dirigirà una temporada més Jesús Angoy. Un dels dos principals 'cocos', l'Espanyol B, rebrà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el conjunt gracienc el dia 2 de setembre. El primer rival que passarà pel Nou Sardenya (dia 9 de setembre) serà el Mollet.

En la jornada 7 arriba un dels altres duels interessants de la temporada, contra el Lleida, recent descendit de Divisió d'Honor, en partit a disputar a la Terra Ferma en la primera volta. En la jornada 15, el dia 16 de desembre, l'altre gran favorit al títol, el Barcelona B, farà acte de presència al Nou Sardenya.

El dia 26 de maig finalitzarà el campionat de la lliga Nacional Juvenil. En el cas de l'Europa, serà a domicili, al camp del Jàbac Terrassa, en disputa de la jornada número 34. Una setmana abans, en la jornada 33 (19 de maig), el darrer rival en passar pel Nou Sardenya serà el Reus. Cal tenir en consideració que les dates del calendari s'estableixen, per defecte, en diumenge, tot i que és més que probable que la majoria de partits es juguin en dissabte tant a casa com a fora. Podeu consultar el calendari complet fent clic AQUÍ .

 

acidH TEB FederacioAcell