Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TAULES PER COMENÇAR

Primer amistós de la pretemporada

EuropaEl Juvenil A de l'Europa, dirigit una temporada més a la banqueta per Jesús Angoy, va disputar aquest cap de setmana el seu primer partit amistós d'estiu. Ho va fer al Nou Sardenya contra un altre juvenil, el del Vilassar de Mar. Tots dos conjunts van signar un empat sense gols en un encontre que va servir de primer test de contacte amb la pilota en joc.

.

Marcador

 
El primer partit de prova de l'agost va servir per mesurar forces contra un equip de la mateixa categoria. A data d’avui els nois d’Angoy estan un pèl per sobre quant a joc i a preparació que els del Maresme, tot i que falta molta feina a fer. El domini aclaparador dels de la Vila de Gràcia, però, no es va demostrar en el marcador. A la primera meitat es va veure que el joc combinatiu dels escapulats podia donar els seus fruits. Miki als minuts 15’, 24’ i 30’ a punt va estar d’inaugurar el marcador però li van faltar uns centímetres per arribar a la rematada.

De la Iglesia també va estar a prop de superar el porter Carles Morera en dues rematades de cap al 27’ i 32’. L’Europa era l’amo i senyor del centre del camp i ho probava tant per banda com pels interiors on va saber fabricar-se uns passadissos per on atacar la nodrida defensa del Vilassar. Al 36’ Ferran va buscar l’escaire des de for de l’àrea, però el el seu xut va sortir fora per molt poc. No va ser fins el minut 40 que, en una contra, Andreu i Jose van entrar dins l’àrea gracienca però Pau va estar molt atent cedint un còrner que no va tenir conseqüencies. A la segona meitat l’Europa va presentar pràcticament un equip nou, i els del Maresme també van fer sis canvis. El partit no va canviar gens, els locals seguien dominant l’esfèrica i els tempos del partit creant alguna ocasió més de perill.

Al 77’ Nil es va avançar massa una gran passada d’Igualador i al 88’ Pau va rematar desviat amb el cap un servei de falta de Dani. El Vilassar, com en el primer temps, només en va tenir una d'ocasió per desequilibrar el matx: al 79’ Marc Olmo va intentar la jugada individual i quan encarava sol cap a Joan, la pilota se li va anar llarga per la línia de fons.

 

Fitxa Partit

Amistós Pretemporada · (12/08/12)

EUROPA: Guillem Nieto, Matabosch, Pau, Cuadrado, Vernet, Josa, De la Iglesia, Roger, Bou, Miki i Ferran... També van jugar: Joan Muñoz, Oriol, Andújar, Adri, Rodón, Jordi, Marc Martí, Nil, Éric i Igualador.

VILASSAR MAR: Morera, Sergi, Bruno, David, Izquierdo, Younoussa, Marc Olmo, Mario, Andreu, Adam i José... També van jugar: Serradell, Olmedos, Kevin, Álex, Fàbregas i Guille Muñoz.

TARGETES: cap.

GOLS: cap.

 

Imatges del partit

 Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell