Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA DERROTA L'HOSPITALET EN EL TORNEIG DE SITGES

L'Europa comença amb bon peu

EuropaAmb un solitari gol de Ferran al minut 27 de la segona part, el Juvenil A va derrotar el conjunt riberenc, mantenint totes les opcions de passar a la fase final del torneig que organitza la Blanca Subur a Sitges. Aquest tot just era el segon partit de preparació d'estiu dels graciencs, contra un rival que, com el del primer dia, també jugarà a la Lliga Nacional enguany.

.

Marcador

 
La primera part va acabar sense gols, tot i que ambdós equips van disfrutar d’una oportunitat per avançar-se al marcador. Al quar d’hora de joc, Quim va salvar un u contra u davant Mario i el posterior remat, i per la banda escapulada Carlos Igualador al 33’ va conectar un xut creuat que se’n va anar fora per molt poc. El domini de l’esfèrica era de l’Europa, però els riberencs esperaven molt ordenats i tallaven amb contundència les jugades d’atac dels graciencs.

A la segona meitat el domini es va transformar en perill. Després d’un parell d’avisos de Miki i Ferran a bones centrades de Jordi, a la tercera va anar la vençuda: Ferran feia una diagonal i posava el cuir al pal llarg on el porter no arribava. Quan semblava tot decidit l’Hospi va poder aconseguir l’empat en un potent xut des de la frontal que Quim va poder refusar a córner en una aturada espectacular.

 

Fitxa Partit

Torneig Blanca Subur · Mpal. Nous Pins Bens · (16/08/12)

L’HOSPITALET: Joan Carles, Lucas, Ivan Gonzalez, Soufian. Miguel, Daniel Santolaria, Eric Bergadà, Diego, Mario, Ivan Salvador, Oriol Codina. També van jugar: Adrian, Angel, Carlos Mistrali, Gerard, Carles Roca, Andreas Soriano,i Sergi.

EUROPA: Quim, Joan Matabosch, Pau, Dani Cuadrado, Xavier Andujar, Guillem Josa, Marc Rodón, Roger, Carlos Igualador, Eric i Nil. També van Jugar: Oriol, Carles Vernet, Adri, De la Iglesia, Jordi, Miki, i Ferran.

GOLS: 0-1 (Ferran, 62').

 

Imatges del partit

 Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell