GUANYEN ELS AMFITRIONS

Derrota en el segon partit del torneig

EuropaDesprés d'aconseguir derrotar el conjunt riberenc de L'Hospitalet en el primer partit del Torneig de la Blanca Subur, a Sitges, el Juvenil A de l'Europa va caure derrotat ahir en el segon partit, disputat contra els amfitrions d'aquest tradicional campionat de preparació d'estiu. El partit es va decidir per la mínima diferència de gols favorable al conjunt amfitrió.

.

Els escapulats van començar adormits. Al minut 11, en una greu errada defensiva, van regalar el gol a Álvaro. Un minut després una gran centrada per banda dreta de Xavi era rematada de cap per Marc Martí i el porter local, Manuel, es va lluir. Semblava que l'equip reaccionava però era un miratge. Vint minuts més de despropòsits fins una penetració de Xavi que no va encertar en el remat i un xut des de la frontal de Valdés que Manuel va saber resoldre al 31’.

Els blancs només s’havien dedicat a tallar els joc sense tenir cap ocasió. Ja els hi anava bé. Amb el desavantatge d’un gol, començava la segona part. 35 minuts per marcar un sol gol que els classificava directament per la final. Es va canviar pràcticament tot l’equip (com acostuma a fer Angoy en els partits de pretemporada). El rival només incomodava al mig del camp i el seu objectiu era mantenir el resultat amb constants interrupcions.

Tot feia pensar que la qualitat dels de Gràcia sotmetria un equip que era tècnicament molt inferior, i que pitjor que els primers 35 minuts era impossible jugar. No va ser així: de l’apatia de la primera meitat es va passar al joc dels disbarats. Sense ordre. Sense encert. Així fins el final. A punt van estar els de Sitges d’anotar el 2-0 en una contra de llibre al 67’, però el remat final va sortir desviat.

Torneig Blanca Subur · Mpal. Nous Pins Bens · (18/08/12)

BLANCA SUBUR: Manuel, Sergi, Marc Rovira, Ramon, Rubén, Manel, Gerard, Jaume, Aleix, Alejandro, Alvaro. També van jugar: Guillem Viñola, Hugo, Ricard, José Fernández, Jorge, José Ruíz, Albert i Nicolás.

EUROPA: Joan Muñoz, Dani Cuadrado, Pau, Uri, Carles Vernet, De la Iglesia, Roger, Adri, Xavi Bou, Marc Martí, Ferran. També van jugar: Joan Matabosch, Guillem Josa, Marc Rodón, Eric, Miki i Carlos Igualador.

GOLS: 1-0 (Alvaro, 11’).