DERROTA AMB BON REGUST

L'equip escapulat segueix de preparació

EuropaEn un nou amistós de pretemporada, el Juvenil A de l'Europa va caure derrotat davant el conjunt sènior del Marianao Poblet, de Sant Boi. Tot i el resultat, les sensacions dels nois dirigits per Jesús Angoy van ser bones. Al Marianao hi militen enguany Dani López i Vea com a jugadors cedits per l'Europa després de fer mitja pretemporada amb el Primer Equip.

.

Al minut tres, l’exeuropeista Dani López va treure's un xut ras i ajustat al pal des de fora de l’àrea que Guillem Nieto no va poder aturar tot i la bona estirada. L’equip no es va descomposar i va agafar el ritme del partit. Van saber sortir-se’n de la forta pressió que exercien els davanters locals i de mica en mica van traslladar la lluita al mig del camp. Al minut 9’ Guillem Josa va provar els reflexes del porter amb un fort xut. Els Marianao ja no estava còmode i li costava trobar els forats.

Una bona penetració de Roger amb xut final de Jordi al 19’ i un altre canonada de Marc que va sortir alta al 20’ van merèixer alguna cosa més. L’Europa va passar a defensa de tres i els locals se’n van aprofitar. Al 32’ Guillem Nieto va haver de llençar-se al peus per aturar una internada per banda dreta, i un minut més tard, Josua es va driblar tres defensors fins plantar-se davant del porter i sortejant-lo per banda esquerra va aconseguir el 2-0. Abans d’arribar al descans dos grans ocasions dels de Gràcia que tampoc van voler entrar: al 38’ xut creuat de Jordi que el porter va treure a còrner i al 39’ Eric deixava sol a Nil per finalment dins l’àrea fluix a les mans del porter.

Com és habitual al segon temps, l’equip va ser pràcticament nou, però l’essència i la intensitat no van variar. Als 53’ els locals van rematar de cap novament al pal, però al 58’ el seu porter es va haver de lluir per treure una magnífica vaselina de Miki que es colava. Doble oportunitat amb xuts de Xavi i Carlos Igualador al 63’que va poder resoldre el porter. El partit no tenia amo i podia passar de tot. Adri en jugada personal al 67’ va poder retallar distàncies, però el cuiro no va voler entrar. Cap al final va ser Quim el protagonista, amb dues intervencions de mèrit al 72’ i al darrer minut.

Amistós · Mpal. Marianao · (22/08/12)

EUROPA: Guillem Nieto, Joan, Pau, Dani, Xavi Andújar, Guillem Josa, Marc, Roger, Jordi, Éric i Nil... També van jugar: Quim, Ignasi, Vernet, De la Iglesia, Igualador, Adri, Xavi Bou, Miki i Ferran.

GOLS: 1-0 (Dani López, 3'); 2-0 (Josua, 33').