TANCADA LA PRETEMPORADA

Una crònica de Gregorio Nieto

El Juvenil A ja pensa en la lliga

Europa

El Juvenil A de Jesús Angoy va disputar ahir el seu cinquè i darrer amistós de pretemporada contra el juvenil de Divisió d'Honor del Manlleu (caient derrotat per 1-2). El conjunt escapulat planificarà els propers dies ja pensant en la seva estrena del campionat de Lliga Nacional a la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol

.

Europa 1 - Manlleu 2

Els primers vint minuts van ser realment vibrants. Ambdós equips anaven pel partit i hi va haver força ocasions per cadascú. La balança no es decantava i el joc estava molt equilibrat: Al 2’, bona combinació entre Miki i Nil que va acabar  amb xut de Rodón; al 5’, Guillem Nieto desviava un xut d’Alex Cirera que s’estavellava al traveser; un minut més tard era Juan Gonzalez qui havia de sortit de l’àrea davant Miki.

A partir del minut 20, els d’Osona van augmentar la pressió en totes les línies i van començar a crear-li problemes als locals. Pèrdues ràpides en posicions compromeses que creaven constants ocasions de perill pels visitants: al 25’, Juan Pérez, sol dins l’àrea, va xutar alt; al 26’, potent xut de Pol que el porter escapulat va poder desviar a córner. Passada la mitja hora va arribar el primer gol: una ràpida combinació i passada de la mort d’Alex Alvarez i Eric Jacobs que rematava a plaer. En ple domini dels groc-i-vermells l’Europa se’n va sortir. Al 39’ el porter local resolia un u contra u davant Ot i al 41’ Eric Jacobs fallava un gol cantat a pasada del mateix Ot que es feia amb una pilota perduda per la defensa gracienca.

El descans va arribar en el moment oportú pels de Gràcia. A la segona meitat van canviar les tornes. L’Europa es va saber sobreposar al domini visitant i va crear més i millors ocasions. Tant Carles Vernet com Carlos Igualador posaven bones centrades dins l’àrea, fins que al 68’, després de dues rematades de Ferran i Eric que la defensa no va poder rebutjar, Carlos Igualador trobava la xarxa fent pujar l’empat al marcador. Al 73’ Àlex Cirera en posició més que dubtosa batia Quim en jugada personal. El marcador ja no es mouria malgrat el domini local. Massa premi per a un Manlleu que a la segona part només va aconseguir rematar una única vegada entre pals.

EUROPA 1 - MANLLEU 2
Amistós · Nou Sardenya · (26/08/12
)

EUROPA: Guillem Nieto (Quim, 45’), Ignasi (Joan Matabosch, 45’), Pau, Dani Cuadrado (Xavi Andújar, 45’), Carles Vernet (Roger, 75’), Guillem Josa (Jordi, 75’) (Dani De la Iglesia, 88’), Marc (Miguel, 45’) ,Dani De la Iglesia (Adri, 45’), Xavi Bou (Carlos Igualador, 45’), Miki (Eric, 45’) i Nil (Ferran,45’).

MANLLEU: Oriol Simón, Sergi, Carles Balboa (Raúl, 70’), Marc Tarres, Pol, Marc Carbó, Alex Cirera (Veri, 88’), Eric Jacobs, Ot, Juan Pérez i Alex Alvarez.

ARBITRE: Albert García Mondejar.

TARGETES: Cap.

GOLS: 0-1 (Eric Jacobs, 31’), 1-1 (Carlos Igualador, 68’), 1-2 (Alex Cirera, 73’).